Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 30. kesäkuuta 2011

Telinekortti kalamiehelle

Poikkeuksellisesti postaan tänään toisenkin kortin, koska viikonloppu on täynnä viuhketta ja vipinää.

Yritän tehdä näitä miesten kortteja varastoon ja tässä Artin kalamies. Värittelyt taas sekatekniikalla.


Nuo numerot ovat vain "kuvausrekvisiittaa" koska en tiedä kortin saajaa. Kortin sisäpuolelle on jätetty vielä tilaa tekstille.


Ja nyt tämä painuu "lämmittelemään" saunaan, vaikka ulkonakin näyttää vielä olevan lämpöä +25.

P*askarteluhaaste #97 -Teksti

Lämmintä torstai-iltaa!
Paskarteluhaasteena oli tällä kertaa teksti, eli tekstin tulee olla pääosassa. Vauhdilla tein tällaisen tekeleen.


En tiedä onko tälle kortille käyttöä, mutta minut se sai hymyilemään - toivottavasti sinutkin.

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kukkakortti

Korttivarastoni kaipaa täydennystä ja tällä kertaa tein ihan perus kukkakortin, näitä tarvitaan aina. Itse en pidä keltaisista ruusuista, mutta jostain kumman syystä värittelin tämän kuitenkin näin. Johtunee auringosta? Leimakuva on Serendipityn ja värittelyt Distressin musteilla.


Hyvää illan jatkoa.

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Huumorikortti miehille ja takuuvarma sääennustus :)

Miten nämä minun postaukset tapahtuu aina yöaikaan???
No mutta, minua pyydettiin tekemään huumorikortteja miehille. Kannattaa varoa mitä pyytää ;), sillä tässä ensimmäinen näytille. Luonnollisesti leimakuvat ovat kaikki Artin ihanuuksia. Väritykset sekatekniikalla.


Aika "hurja" taulu tuolla taustalla... huh.

Illan hämärtyessä ehdin vielä varmistaa huomisen poutasään. Ei tästä voi erehtyä, vai mitä. Klikkaa ihmeessä kuvaa isommaksi.


Ihan metka kaveri, vaikka en haluaisi noita kovin montaa puutarhassani nähdäkään. Nyt hyvää yötä!

torstai 23. kesäkuuta 2011

Vintagekortti miehelle ja muuta höpinää

Hyvää iltaa. Tulevan Juhannuksen kunniaksi vaihdoin blogiin taustakuvan. Tarkoitukseni oli etsiä jotain maanläheistä ja hillittyä. Eihän tämä tausta nyt niin hillitty ole, mutta maisema on aivan kuin meidän mökkitien varrelta. Nyt vain odottelen koska bongaan tuon keijunkin sieltä ;). Näitä toinen toistaan upeampia taustoja on taituroinut Itkupilli, linkin löydät tuolta sivupalkista "blogeja maailmalta" osiosta. Kannattaa käydä kurkkaamassa Ja taustahan on ehtinyt vaihtua jo monesti :)

Ja sitten kortista. Työkaverini siirtyy uusiin tehtäviin lomien jälkeen joten haluan muistaa häntä kortilla. Tässä tapauksessa tuo leikekuva on aivan täydellisesti sopiva :). Uskon vakaasti, ettei kyseinen henkilö "eksy" blogiini, joten uskaltaudun jo julkaisemaan kortin.


Kortissa olen käyttänyt Studio Lightin leikekuvaa. Osa papereista on ressattu ja varsin reippaasti olen käyttänyt myös Distressin musteita reunojen tuputteluun. Kortin taustapaperi on Graphic45 mallistosta. Puolihelmet tein Pearl Makerilla (vihdoinkin se alkaa jotenkin sujua :)). Tuo gramofoni on 3D-tarra. Laitan korttiin vielä jotain lisäyksiä, mutta ne jääköön "salaisuudeksi".



Perjantaina perheemme siirtyy juhannuksen viettoon mökille joten toivotan kaikille oikein leppoisaa ja mukavaa Juhannusta!!

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Opetteluvuorossa lahjarasia

Eilen illalla päädyin askartelemaan lahjarasiaa. En ole aikaisemmin edes kokeillut moista puuhaa, ihan vaan ihaillut muiden blogeissa. No, viime aikoina olen kokeillut kaikenlaista muutakin, joten tämä menee niiden jatkoksi.

Lähtökohta oli siis tämä.


Ensin purin rasian alkutekijöihin, sitten päälle uudet paperit ja teippasin takaisin kasaan. Suunnitelmissa oli tehdä kanteen läpinäkyvä osio, jos vaikka rasiaan päätyisi makeisia. Minä onneton UHONHDIN koko aukon tekemisen, muistin vasta kun rasia oli muuten kasassa. Eli suunnitelmat muuttuivat. Kannessa oleva ihanainen tätsykkä on IBFS:n leimoja Moped Millie. Värittelyt sekatekniikalla (menivätkin vähän miten sattuu :) ), Kuviopaperi DCWV:n paperikosta. Tällaista jälkeä sain aikaiseksi.



Kannen sisäpuolella on vielä kiinnityssyteemi tarranauhalla (siis sitä missä on kaksi pintaa ja tarrautuvat toisiinsa), eli voi avata ja sulkea aina vaan uudelleen. Tarra on kiinnitetty kuumaliimalla. Ihan hauska tästä tuli, vaikka edelleen opettelemista riittää ja etenkin noiden sivujen kanssa pitäisi olla huolellisempi. Tykkään!!

Mitäköhän seuraavaksi kokeilisi? :)

Hyvää viikon jatkoa ja muistetaan kaikki elää täysillä joka hetki!

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Vintagekortti

Toinen toistaan kauniimpia vintagekortteja näkyy useissa blogeissa ja näistä inspiroituneena täytyi minunkin kokeilla. Hmm, en vielä oikein tiedä pidänkö lopputuloksesta vai en, mutta hiljaa hyvä tulee. Kortin kuvaaminen oli olevinaan äärettömän hankalaa, ja jotenkin tuo kuva jäi "valjuksi".


Reipasta alkuviikkoa!

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Tsemppiä työviikkoon

Tänä viikonloppuna olen ahkertanut ISON kasan kortteja. Katsoin että viime päivinä olen laittanut blogiini hyvin neutraaleja kortteja ja blogi kaipaa jotain piristystä. Mielestäni tämä käy sellaisesta.


Kortti on väritetty käyttäen Distressin musteita ja Inkentensen kyniä. Jotenkin väritys jäi epätasaiseksi... Muutoinkin tämä on vielä keskeneräinen, tekstit ja numerot puuttuu + jotain muutakin täytynee lisäillä, mutta laitetaan nyt näytille siitä huolimatta. Paperit on äskettäin ostamastani DCWV:n paperikosta joka on täynnä todella hauskoja papereita. Oli muuten tarjouksessa Suomalaisessa Kirjakaupassa :)

Voimia kaikille tulevaan viikkoon ja hauskaa lomaa lomalaisille!

Varastoon tehtyjä 3D-kortteja

Kuten olen varmaan joskus maininnut inhoan 3D-kuvien leikkaamista. Nyt löysin Tiimarista valmiiksi stanssattuja kuvia, jotka ovat mielestäni vielä varsin kauniita. Ostin siis pari vihkoa kokeeksi. Vaikka olenkin "vannoutunut" leimakuvien kannattaja, on näille 3D-korteille kummasti kysyntää ja vaihtelu virkistää.



Koristereuna leikattu Marthan boordileikkurilla.



Tekstit lisäilen kortteihin sitten kun tiedän minne ne menevät.

Nyt kokkailemaan kiiruusti perheelle ruokaa ja iltasella paluu korttitehtaalle.

lauantai 18. kesäkuuta 2011

Yksinkertaista ja kaunista

Ulkona sataa vettä ja se tarjoaa tietysti oivan tilaisuuden viettää päivää askartelupöydän ääressä. No, ehkä kotona olisi jotain tähdellisempääkin tekemistä, mutta unohdetaan ne hetkeksi :).

Tein varastoon ihan perusonnittelukortteja, niille kun riittää kysyntää aina. Tämän kortin paperit ovat mielestäni niin kauniit, että jätin muun koristelun minimiin. Reunat tuputeltu Distressin musteella ja ruusuihin lisätty diamond sticklessiä, siinä se. Tekstit on leimattu.



Minulle on iskenyt jokin kumma vimma etsiä vähän erilaisia tapoja taitella korttipohjia. Näitä "kummajaisia" tulee näytille sitä mukaa kun valmistuu. Toinen toistaan kauniimpia malleja löytyy netistä pilvin pimein, eli ainakaan ideoista ei tule pulaa :D.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

perjantai 17. kesäkuuta 2011

Taas pukkaa hääkorttia

Tämä kortti on tehty pyynnöstä. Sulhanen työskentelee puualalla, joten siitä inspiraatio tuohon puutaustaan. Valitettavasti en muista leimakuvan valmistajaa, itselläni kun tätä leimaa ei ole. Kuvaan on lisätty kimalluksia, mutta eihän ne tässä näy.

Kortti on aika suuri, joten sisälle mahtuu hyvin esim. lahjashekki (lahjatasku tehty) ja onnittelut vähän isommaltakin porukalta. Toivotaan, että kortti on mieluinen.


Nyt taidan viedä mieheni tansseihin... Hyvää illan jatkoa!

Waterfall kortti

Heips ja mukavaa perjantai-iltaa.
Koukussa kortteihin sivustoilla oli tekniikkakympissä esittelyssä waterfall kortti, ja vaikka en kyseiseen haasteeseen osallistunutkaan, niin olihan tuota pakko kokeilla ;). Googlettamalla waterfall card tulee näytille lukuisia ohjeita ja videoita, kannattaa käydä kurkkaamassa.

Jostain syystä tuo bloggerin linkittämissysteemi on muuttunut, enkä enää osaa käyttää sitä :(, onko tämä joku asetusjuttu vai miten muilla bloggerin käyttäjillä?? (neuvot otetaan kiitollisena vastaan)

Tässä kuitenkin näytille ihka ensimmäinen waterfall korttini.

Leimailin Distress musteiden eri vihreän sävyillä lehtiä taustaan.


Toimii!!!


Tätä oli hauskaa tehdä, ja oikeastaan aika nopeaakin. Ainoa "ongelma" on, että näihin tarvitaan aika pieni leimakuva, ja sellaisia en juurikaan omista. Täytyy siis kehitellä jotain...

Nyt taidan palata hetkeksi leiskojen pariin. Kiitos kurkkauksestasi ja tervetuloa uudelleen.

tiistai 14. kesäkuuta 2011

Yksinkertainen onnittelukortti hääparille

Tein vähän aikaan sitten muutaman hääonnittelukortin varastoon. Tässä näytille yksi hyvin yksinkertainen kortti.


Kortti sisältä.


Nyt pitäisi jostain metsästää Penny Blackin possupariskunta (sama leikakuva mitä käytin aiemmin). Itselläni ei tuota leimaa ole, mutta juuri tuosta kuvasta pyydettiin tekemään kortti. Eli, jos jollain ihanalla ihmisellä on tuo leima niin voitko laittaa viestiä sähköpostiini. Vaihtaisin leimatun kuvan mielelläni johonkin...

sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kesäinen päivä mökillä

Viikonlopun vietimme mökillä ja tässä muutama kuva.

Luontoäiti on maisemoinut nämä rappuset mielestäni aika hienosti :)


Lämmintä on tänä viikonloppuna riittänyt, kuten Artun ilmekin kertoo... Lämpömittari näytti veden lämmöksi n. metrin syvyydessä +27, mutta hieman epäilyttää noin huima lämpö. Todella lämmintä vesi kuitenkin oli.


Kissaneitokin tuli portaille kurkkimaan luontoa. Jos koira vähänkin haukahti, kiirehti kissanpentu sisälle "turvaan".


Tekaisin mökkikahveille tällaisen sitruunahyytelökakun. Ohje ihan omasta päästä. Laittelin kakkuun kaikenlaista mitä kaapista löytyi. Kakku oli ihan hyvää, mutta jotenkin tuli pääsiäinen mieleen




Pohja:
250-300 g kaurakeksejä
n. 75 g voisulaa

Täyte:

5 dl kermaa
1 prk sitruunarahkaa
1 prk appelsiinituorejuustoa
reilu dl vaniljajugurttia
raastettua sitruunan kuorta
Maun mukaan lisäilin
lemon curdia
vaniljasokeria
sokeria
3 rkl sitruunamehua
Täytteeseen tuli myös (muistaakseni) 6 liivatelehteä

Kakun päälle valuttelin (yllättäen) sulanutta suklaata sekä keltaisia strösseleitä (sitruuna/appelsiini) jotka myöskin iloisesti sulivat :D:D

Nyt nauttimaan lämmöstä, kohta kylmenee rajusti..

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Double slider card

Olen pitkään ihaillut monissa blogeissa näytillä olleita double slider kortteja, mutta vasta nyt uskaltauduin itse kokeilemaan. Täytyy myöntää, että homma ei sujunut ihan putkeen. Ehdin jo kertaalleen teippaamaan kortin kasaan, mutta slider-mekanismi ei sitten toiminutkaan halutun sujuvasti. Purin, ja tein uudelleen.... Nyt toimii ihan hyvin. Muutoin tämä on ihan mukava korttimalli, ja varmasti teen useampiakin.

Leimakuvana kortissa on uusin ostokseni Askarelukirppikseltä, eli Artin poikavauva. Värittelyt Promarkereilla.



Tässä vielä kortti "avattuna".



Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle!

maanantai 6. kesäkuuta 2011

Vieläkin ylioppilaskortteja

Tässä vielä muutama postaamatta jäänyt ylioppilaskortti. Leimakuva Magnoliaa.

Tämä ensimmäinen kortti on aika iso, olikohan jotain 220x130 mm. Sain tuon kokoisia kuoria, joten täytyy tehdä muutama isompikin kortti. Tähän korttiin laitoin sisälle ns. rahataskun.


Tein myös muutamia 3D-kortteja, kuvattua tosin tuli vain tämä yksi.


Ja nyt palaan takaisin tilatun hääkortin kimppuun. Kiva kun kävit kurkkaamassa!

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Reissukuvia

Tässä muutama kuva lomamatkaltamme Turkista. Sidessa riittää nähtävää ja koettavaa ja voinkin suositella paikkaa lämpimästi.


Maisemia rantakadun varrelta.


Kävimme myös jokiristeilyllä ja pääsimme ihastelemaan putouksia.


Auringonlasku hotellimme edessä olevalla rannalla.


Pitihän meidän tyttären kanssa ottaa muutama ns. "taidekuvakin". Tässä niistä yksi. Rannat olivat täynnä toinen toistaan upeampia simpukankuoria ja ihastuttavia kiviä.


Ehkäpä pääsemme tuonne vielä joskus uudestaan...

The Greeting Farmin kortteja

Tervehdys! Loppuviikosta ahkeroin useita kortteja ja tässä näytille muutama yksinkertainen kortti.

Tällä The Greeting Farmin kortilla poikani halusi kiittää englannin opettajaansa. Kuva väritetty Promarkereilla ja kortin tekstin poika kirjoitti itse. Aika väripläjäyshän tämä on, mutta kortti tehty pojan toiveiden mukaan.


Opettajalla lähti myös tämä Skating Ian, ja edelleen mennäänä lapsen toiveiden mukaisesti. Väritykset pääosin Distresseillä.


Tein perjantaiyönä vielä kortin myös pojalleni. Pojan lempparileimakuva on juuri tuo Skating Ian ja lempivärit musta ja virheä. Näin syntyi tämä todella simppeli kortti. Väritykset tässäkin Promarkereilla. Tekstit lisäilin vasta kuvauksen jälkeen.


Lapset ovat ahkeroineet kovasti kevään aikana ja toivat kotiin upeat todistukset. Kyllä täytyy taas ylpeiden vanhempien todeta kuinka paljon viisaampia nuo lapset ovat kuin mitä itse olimme vastaavan ikäisinä :). Lapset ovat todella lomansa ansainneet.

Ihania kesäpäiviä kaikille lomailijoille!

Kiitos vierailustasi!