Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Söpöstelyä

Vaihteeksi joulukortti. Aika "söpöstelyksi" meni tämä kortti, mutta koska kortti tulee lähtemään aikanaan pienelle neitoselle, niin eiköhän se ole sallittua. Kortin leimakuvan olen joskus muinoin saanut, enkä muista sen valmistajaa (olisko Whiff of Joyn??). Värittelyt olen tehnyt myös vuosia sitten varmaankin Promarkereilla. Itse asiassa tämä kuva oli jo lähdössä ö-mappiin, sattuman kautta se nyt kuitenkin päätyi korttiin asti. Teknisesti tässä ei ole mitään uutta. Leimakuvaa nostettu 3D-tarroilla, vähän Diamond Sticklessia neitosen hatussa yms. tuttua ja turvallista.



Eilen ostin ensimmäiset joululahjatkin! Toki olen jo tehnyt lahjaksi meneviä käsitöitä varastoon, mutta nyt avasin virallisesti joulunvalmistelut shoppaillen. Tästä se taas alkaa....

Leppoisaa sunnuntaita kaikille!

tiistai 25. syyskuuta 2012

Kortti poikalapselle

Nyt ei taas luovuus näyttäydy täällä päin ollenkaan. Tyydytään siis tällaiseen korttiin.
Kortissa on lohikäärme lennähtänyt "puhelinlangoille". No joo, en tiedä toimiiko??
Leima High Hopesin. Värittelyt Distressin musteilla ja - yllätys yllätys, glossya siellä täällä. Tekstit Techique Tuesdayn setistä. Hyvin huomaa kuvan laadussa, että jouduin kuvaamaan sisätiloissa... en tykkää.



Kortteja valmistuu hitaanlaisesta, mutta mitään uutta ja ihmeellistä ei ole tullut tehtyä. Sukkia, kämmekkäitä yms. sen sijaan valmistuu ihan kiitettävästi, nyt kun tuo isompi projekti on ollut tauolla. Vaan pian pääsen sitäkin jatkamaan. Kohta pitäisi aloitella myös huovutustyöt. Joulu pääsee tänäkin vuonna yllättämään, näin luulen.

Tekstin negatiivinen sävy on suoraan verrannollinen ulkona vallitsevaan säähän ;), odottelen siis innolla vähän kauniimpia ilmoja. Minä olen vaan niin kesäihminen että sopeutuminen tällaiseen harmauteen kestää...kyllä se taas tästä pirteämmäksi muuttuu.

Mukavaa viikon jatkoa!

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Epätoivoista etsintää....

Minun suuri ja pehmeä käsityöni josta postasin joku aika sitten on pahasti katkolla. Syynä katkokseen on langan loppuminen. Enkä löydä sitä mistään!!  Jos olet nähnyt tai omistat kyseistä Novitan 7-veljestä lankaa niin ota yhteyttä, ostaisin kerän tai pari enemmän kuin mielelläni!!



Haussa siis Marttaväri nro 309 eli tuo vihreä. Jo yksi kerä helpottaisi elämääni suuresti!! Jatkossa korvaan tuon vihreän muulla värillä, mutta nyt on homma tosi pahasti kesken ja lopputulos näyttää aika hassulta jos joudun tässä vaiheessa vaihtamaan väriä.

Omaa tyhmyyttänihän tämä taas on, kun ei tullut mieleenikään etten tuota enää löytäisi, juu ja tiedän että näissä Marttaväreissä oli maininta että ovat valikoimassa rajoitetun ajan - ei vaan muisti toiminut tässä kohtaan.. Tyhmästä päästä kärsii siis koko työ.

Eli ihanat blogikamut, otan äärettömän kiitollisena vinkkejä vastaan ko. langasta tänne blogiin tai sähköpostiin.

Nyt kahvin keittoon, vieraat tulevat ihan kohta!

lauantai 15. syyskuuta 2012

Kortti "aikuiselle miehelle"

Perjantai-ilta kului oikein mukavissa tunnelmissa 50 v. juhlissa. Tällaisen kortin veimme työporukan kanssa päivänsankarille.

Leimakuvan herra Artin ihanuuksia (leimaan kuuluva rouva jätetty tällä kertaa leimaamatta). Lisäilin vielä hieman itse piirusteltu juttuja. Värittelyt sekatekniikalla kuten yleensä. Glossyakin löytyy mm. kakusta ja herran silmälaseista.  Kyllä nämä Artin leimat ovat vaan niin käteviä tällaisiin kortteihin, tykkään!


Tämä viikonloppu kuluu muuten salibandyn merkeissä, kun poikani joukkueella on iso viikonlopun kestävä turnaus. Pelaavat vielä vuotta vanhempia vastaan. Ensimmäisestä pelistä tuli voitto, joten jännitystä riittää...

tiistai 11. syyskuuta 2012

Melko hassu kiitoskortiksi

Tämä kiitoskortti lähti ehdolle eräälle työporukalle joka halusi kiittää kouluttajaansa. Pyyntö kortista tupsahti eilen illalla, joten melko myöhään illalla syntyi tämä tuotos. Saa nähdä valitsivatko tämän vai jonkin toisen kortin.

Yksinkertaisella linjalla mennään. Korttipohja on puukuvioista kartonkia, liittyen työporukan ammattiin. Leimakuvat maskasin Fabrianon kartongille ja värittelin hyvin suurpiirteisesti sekatekniikalla. Liehuhelmainen Dotty on vielä nostettu esille 3D-tarrojen avulla, niin ja tietysti Dotty "puettu" pilkulliseen mekkoon. Lisäksi kuva on tuputeltu aika ronskisti Distressin musteilla.  Koristukset jätin tästä kokonaan pois, on sen verran iso leimakuvakokonaisuus. Teksti aakkostarroilla. Hieman Glossya ja kimallettakin löytyy jos oikein tarkkaan katsoo.


Tässä näkyy paremmin tuo 3D-tarroilla kuvan kohotus. Kortin sisällä paikka tekstille.

 

Seuraava synttärikortti on mietinnän alla, eikä aikaa senkään tekoon juuri ole. Pyöreistä vuosista on kyse ja kortti tulee miehelle. Nyt pitäisi vaan keksiä jotain KIVAA.... hmmm.

Kiitos kun kävit vierailulla!

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Väriterapiaa ja reissukuvia

Tervehdys ja mukavaa sunnuntai-iltaa!

Pienoisreissumme jälkeen en ole saanut aikaiseksi yhtään korttia. Suurimpana syynä on reissukäsityöni joka on todella addiktoiva, joten en ole malttanut lopettaa tämän neulomista vieläkään. Kysehän on jämälankaprojektista jossa olen käyttänyt TODELLA pirteitä värejä... melkein hirvittää.
Tässä vielä pieni kurkistus mitä puuhailen... lopputulos selvinnee sitten joskus, mutta jotain suurta, värikästä ja lämmintä tästä pitäisi syntyä.




Sitten muutamia reissukuvaa. Teemme joka vuosi mieheni kanssa pienen reissun veljeni sekä hänen vaimonsa kanssa. Tällä kertaa lähdimme tutustumaan Pärnuun. Mitään kylpylämatkaa ei ollut luvassa vaan ihan omatoimimatkailua.

 Tässä kuvaa Pärnun vanhasta kaupungista Nikolai-ravintolan terassilta. Ravintolassa oli oikein hyvä palvelu sekä maittava ja edullinen ruoka.
Meitä valistettiin ennakkoon, että Pärnussa käy "vain eläkeläiset,"  mutta todellisudessa  iltaelämä oli yllättävän vilkasta ja ainakin tuolla vanhassa kaupungissa oli paljon liikkeellä nuorta porukkaa. Baaritkin olisivat olleet auki  aamu seitsemään!! (Johon minä olen aivan liian vanha;D)


Majoitumme Pärnun vanhaan kaupunkiin ja tässä maisemakuvaa hotellin parvekkeelta!

Koska olimme reissussa omalla (tai tarkemmin veljeni) autolla poikkesimme katsomaan kaikenlaista mielenkiintoista mitä matkalle sattui. Alla olevat kuvat linnoitukselta ja pikemminkni sen raunioilta jostain Tallinnan ja Pärnun väliltä....




 Katapultti. Valitettavasti toimintakunto jäi testaamatta.

Ja tietysti linnoituksessa piti olla vartijat. Tässä muutama vanha puuveistos. Näitä löytyi alueelta useita.


Matkamme oli oikein mukava, kiitokset vielä loistavalle matkaseuralle. Pärnuun täytyy ehdottomasti palata ensi kesänä ja testata upeat hiekkarannat. Lisäksi minulta jäi valtaosa mielenkiintoisista käsityö/lankaliikkeistä käymättä. Kaikkea ei vaan millään ehtinyt muutaman päivän aikana. Kaupungista jäi oikein positiivinen kuva. Kaunista, rauhallista, hyvää ja edullista ruokaa, mielenkiintoisen näköisiä taloja, rentoja ystävällistä ihmisiä - mitä muuta voi minilomalta toivoa?!?!

Kiitos vierailustasi!