Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

P*askarteluhaaste #85, Pääsiäisnameille kotelo

Tänä aamuna ahkeroin tiivillä tahdilla arpajaispalkintoja. Koska arpaijaiset ovat viikon päästä, sopivat pääsiäisherkut sinne hyvin. Kun päivän ahkerointi sopi vielä p*askarteluhaasteen teemaan, niin olihan se lähdettävä mukaan ;). Näitä koreja löytyy monista upeista blogeista  mutta alkuperäinen ohje löytyy täältä , todella helppo ja mukava tehdä, tosin tänään olisi saanut aikaa olla vähän enemmän, olisin ehtinyt paremmin viimeistellä nämä työt.

Tällaista sain aikaan. Korin reunat olen leikannut Marthan sydänboordileikkurilla. Vähän kaikkia reunoja tuputeltu Distressin musteella - Walnut stain. Papereiden valmistajasta ei mitään muistikuvaa. Koriin laitoin erilaisia pääsiäismunia. Tuo epämääräinen vihreä paperi on kreppipaperia, kun en silkkipaperia löytänyt mistään kaapista tähän hätään.


Toisella puolella oli koristuksena kukka ja teksti Sinulle.  Toisella puolella Magnolia Little Bunny.Toinen kori oli tehty ajatellen nuoria poikia eli tällainen ihme Heebo tuli koristukseksi. Leima on uusimpia hankintoja Askartelukirppikseltä, mutta leimasimen valmistajasta ei valitettavasti ole mitään tietoa.Sitten vielä yhteiskuva aamun aherruksista. Kauhealla kiireellä ehdin kuin ehdinkin toimittaa lahjat ajoissa arpajaisvastaavalle. Näiden lisäksi mukaan lähti muutama sukkapari ja jotain muuta pientä kivaa.


Viikon päästä sitten hermoja raastavan jännittävät salibandypelit kun  -00 pojat taistelevat Kaakkois Suomen ja Savo-Karjalan aluefinaalissa. Jännittää jo valmiiksi....

8 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän mageet korit:) Heebo on Landstoken (ruotsalainen) - Bubbe leimasin:)

  VastaaPoista
 2. Maaret suurkiitos kun annoit Heebolle oikean nimen ja etenkin valmistajan. Lapseni nimesi tuo Heeboksi, ja olisihan se käynyt ihan mukavasti.

  Kiitokset vierailusta myös Marikalle!

  VastaaPoista
 3. Hienon sinisävyisen korin olet tehnyt. Tykkään sen värimaailmasta ja materiaaleista. (Tuo toinen kori on hieman liian värikäs minun ajatuksiini ;-) Kaunis toki sekin!)

  VastaaPoista
 4. Aivan hurmaavat korit, TYKKÄÄN :)

  VastaaPoista
 5. Onko korin ohjetta saatavana mistään?

  Ihani koreja olet tehnyt!! <3

  VastaaPoista
 6. Onko korin ohjetta saatavana mistään?

  Ihani koreja olet tehnyt!! <3

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!