Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 27. tammikuuta 2012

Haastetta kerrakseen - p*askateluhaaste #126

Haasteena oli tällä kertaa luonnos joka inspiroi osallistumaan. Tiesin (tai ainakin luulin tietäväni) heti minkälaisen kortin ja millä leimalla halusin tehdä.

Leimakuvan osalta vastaan tulikin isompi haaste kuin mitä etukäteen arvasin. Valitsin leimakuvaksi aivan verrattoman Whimsy Stampsin Kenny K ladyn, joka muistuttaa kovasti erästä ystävääni. Värittelyt oli tarkoitus tehdä täysin Promarkereilla, vaan kuinka kävikään. Nuo tytön hiukset osoittautuivat minulle äärettömän vaikeiksi värittää! Promarkereideni väriskaala/taitoni ei riittänyt moiseen ja olin jo vaipua epätoivoon (näytti oikeasti kamalalta). Avuksi kaivoin Derwentin pastellikynät joista sitten käytinkin valtavasti eri värejä ja näin syntyi tämän tytön kummallinen hiusten värjäys. Ääh, ei minun taitoni vielä tämän tytön päähän riitä, mutta sitkeästi opetellaan, opetellaan...

Kaikessa "hässäkkähuumassa" tuli pieni lipsahdus luonnoksestakin, kun tälläsin tuollaisen solkisysteemin korttiin enkä sitä saanut sitten enää pois. Katsotaan nyt, käykö tämä haasteeseen vai ei.

Ai niin, se kortti...


Ja tyttö vielä lähempää. Pidän Kenny K leimoista, näissä on kyllä sitä jotakin.


Oikein lempeän leppoisaa viikonloppua teille ystävät. Minä pakerran vielä huomisen töissä, mutta sitten sunnuntaina palailen taas kortteilun pariin.

9 kommenttia:

 1. No niin, ihan turhaan itseäsi väheksyt. Tytön hiuksethan on aivan upeat ihan niin kun koko kortti, wau! Mutta niinhän se on että itse monesti näkee virheitä, oletan että se johtuu siitä että on päässä jokin skenaario valmiina ja kun lopputulos ei olekkaan samanlainen sitä kokee jotenkin epäonnistuneeksi. Oikeesti kukaan muu ei varmaan nää kortissasi mitään epäkohtaa, kerrassaan upea ja ihana kortti :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Carola. Tuon neitosen hiukset olivat vaan todella haasteelliset minulle. Kauhea "väkerrys" että sain niihin jotain eloa, eikä näyttäisi peruukilta ;). Muutenhan tuo oli ihana kuva värittää. Ja toisaalta pidän haasteista. Siitä tämä onkin ihana harrastus että aina riittää opittavaa.

  VastaaPoista
 3. Ihan sama mieltä Carolan kanssa ;) Luupilla yritin katsoa että missäköhän näet epäkohtia =D mutta kun niitä ei ole! Aivan upeasti väritetty!!!
  Tosi sileännäköiset hiukset, olispa mulla semmoiset =)
  Kortti on muutenkin IHANA!

  VastaaPoista
 4. Ha-haa Sara, tuo luupilla katsastaminen olikin juuri sitä mitä PELKÄSIN ;D. Hiuksista tulee sileät kun vetää niihin sata kerrosta pastellikyniä...ja eikun kokeilemaan

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana kortti. Juu nuo Kennyt on ihania. Ja väritys on mielettömän onnistunut. Ihana tuo vyö ja solki tsydeemi.

  VastaaPoista
 6. Mä rakastan tän tytön hiuksia, wau, muutenkin väritys ja kortti kaikkinensa todella ihana.
  Olet liian kriittinen itsellesi ja sitäpaitsi, kait se on sama, vaikka tusseja ja muita kyniä samaan kuvaan sekoittelee, varsinkin jos lopputulos on näin ihana:)

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtava kortti. Tosi kiva tuo vyö/solki!!! Olet kyllä tosi mahtava värittämään, on sitte värit kummat tahanssa :)

  VastaaPoista
 8. Mahtava kortti. Värittäminen on hyvää.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!