Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

tiistai 19. toukokuuta 2020

Vauvakortteja

Tervehdys pitkästä aikaa,

Sain pyynnön vauvakortista ja toiveena oli, ettei mitään hörsellyksiä tai turhan "imelää". Toivottiin myös ettei kortti ole vaaleansininen tai sininen. Aikana pohdin ja tällaisia sain aikaiseksi. Onneksi sieltä löytyi sopiva kortti uudelle pienokaiselle.

Mukaan lähti teksti "Vauvaonnittelut" , jonka voi halutessaan kiinnittää vaikkapa tuohon kortin etuosaan, tai sitten kortin sisälle.


Tässä alemmassa kortissa tuo body on täysin vapaalla kädellä leikattu, ja sen  huomaa :)


Kuvat ovat kännykällä napattuja ja laatu ei ole parasta, etenkin värit vääristyvät. Näissä on siis sävyinä paljolti haalean mintun/siniharmaan/vihreänharmaan/harman sävyjä, eikä mikään noista väreistä ole suoraan vaaleansinistä.

2 kommenttia:

  1. Hyvin olet onnistunut korteissa, ei ainakaan ole liikaa hörsellystä, bodyhan on kuin stansseilla leikattu! Kiva kuulla sinustakin et hengität :-)) Hyvää helatorstaita :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heissan Hilkka ja kiva "nähdä". Kyllä minä kortteja edelleen teen, mutta ensin kuvakäsittelyongelmat ja myöhemmin kameran puute aiheutti totaalisen katkon blogin päivittämiseen. Nyt mennään kännykkäkuvien varassa, eli ei kivaa, mutta ehkäpä jotain tulee näin vapailla laitettua.

      Poista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!