Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 24. lokakuuta 2010

P*askarteluhaaste # 62, BINGO

Morjens! Tein veljelleni synttärikorttia ja huomasin sen sopivan myös paskarteluhaasteeseen. Eli haasteessa oli tällä kertaa Bingo ja itselläni rivi RESSAUS; KUKKA; HAARANIITTI.


Leimakuvana (taas) Artin ukkeli. Taustapaperit ressattu, kukat itsetehtyjä ja ne on kiinnitetty haaraniiteillä. Kuva väritelty Distress Inkeillä, samoilla musteilla tuputeltu vähän kaikkea :D. Muutaman napin lisäsin myös korttiin. Näitä samoja papereita olen käyttänyt aiemminkin, mutta sopivat miesten kortteihin mielestäni ihan hyvin, ja kun saaja on eri, niin ei haittaa ;).

Korttirintamalla on edelleen hiljaista ja olen tehnyt vain nämä ns. "pakolliset" kortit. Joulukorttitehdas pitäisi saada pikkuhiljaa taas käyntiin... Neulomistöitä olen sen sijaan ahkeroinut enemmänkin, laitan näytille, kunhan jaksan taas kuvailla.

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa!!

5 kommenttia:

 1. Hyvin sopivat värit kuvan luonteeseen, taspainoinen kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Ihanan värinen kortti ja kiva kokonaisuus!

  VastaaPoista
 3. Ihana äijäkortti kaikin puolin :))

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvin onnistunut miehekäs kortti!!Upeat värivalinnat.Itselle tuottaa aina ongelmia nää mieskortit,kun ei keksi koristeita niihin.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset ihanista piristävistä kommenteista. Olen retkahtanut näihin Artin leimoihin aivan täysin, erityisesti sopivat mielestäni noihin miesten kortteihin, joissa leimakuva saa olla pääosassa. Nämä värit ovat minulle suht helppoja, mutta somat pastellivärit tuottavat taas kovasti päänvaivaa...

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!