Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 16. toukokuuta 2013

No voi hyvää päivää

Tänään ei askartelut suju, ei sitten millään. Tiedättekö tunteen kun on ns. PAKKO tehdä kortti. Ideat hukassa ja taidot sitäkin enemmän. Ensimmäisessä tekemässäni taustassa värit liukuivat kauniista, sitten kävi pieni haaveri (johtuen varsin sotkuisesta työpöydästäni) ja tausta meni pilalle. Yritin sitten uutta, vaan enää värit eivät totelleet lainkaan.... Hermot menettäneenä tuuppasin sitten tuon Doodlen ihmettelemään tätä kummallista kokonaisuutta..  Sen verran itsepäinen sissi olen, että kun päätin tehdä kortin millä osallistuisin P*askikseen  (#188 - liukuvärit) niin sinne nyt osallistun.... vaikka sitten varottavana esimerkkinä :DEhkä parempi, että palaan puutarhahommiin ja puran turhautuneisuuteni kotiloiden metsästykseen.
Siis varokaa kotilot, täältä tulee yksi kiukkuinen nainen..

Teille toivotan kuitenkin varsin aurinkoista viikon jatkoa!

13 kommenttia:

 1. Niin, että sitä käydään hakemassa puhtia askartelupöydän äärestä. ;) Kortissa ei minusta ole mitään vikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kevät on niin kiireistä aikaa, että täytyy tehdä montaa asiaa yhtäaikaa ja niinhän siinä käy että kaikkea vähän ja mitään ei kunnolla...

   Poista
 2. Minusta tämä on tosi hieno ja aivan onnistunut! Ei mitään vikaa kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 3. En mäkään kyllä tiedä missä vika :) Ite taistelin kortin kanssa tänään useamman vartin ja roskiin lensi kaikki yritelmät.. huoh. josko viikonloppuna uudestaan...

  VastaaPoista
 4. KOrtti on hieno. Ja hauska kokonaisuus. Tykkään. JA TIEDÄN TUNTEEN KUN ON PAKKO EIKÄ ONNAA... Jaa on teilläkin kotiloita.Itse eilen juuti tuhosin muutamia. Oletko kuullut että tuhka auttaisi pitämään kotilot loitolla aluteelta jonne niitä ei halua, esim. kukkapenkki. Eli rajaisi alueen tuhkavanalla. En ole kokeillut mutta olen kuullut. Meillä oikea riesa. Kuunlilja on niin reijitetty loppukesästä että oikeita pitsilehtiä ovat.... Hyvää viikonloppua anyway. 8)

  VastaaPoista
 5. hauska kortti!! =) tsemppiä kotiloiden metsästykseen...

  VastaaPoista
 6. Mielettömän upea kortti mun mielestäni!

  VastaaPoista
 7. Nyt kyllä olet aivan liian itsekriittinen! Korttisi on todella magee ja huumorintajuiselle 45v sopii aivan täydellisesti :)

  VastaaPoista
 8. Tämä toi hymyn naamalle ihan pelkästään kuvana, enkä nähnyt tässä mitään vikaa edes tekstin lukemisen jälkeenkään ;)

  VastaaPoista
 9. Huippuhauska kortti, ei mitään vikaa, mutta hyvä jos sait hyvän angstin kotiloita vastaan;-))m

  VastaaPoista
 10. Tosi hauska kortti! Itse en ole noista doodleista välittänyt lainkaan, mutta tässä kortissa se on just SE JUTTU. Sopii kuin nyrkki silmään ;) Vai kolahtiko tuo numero vaan niin lähelle, niin lähelle...

  VastaaPoista
 11. Kiitokset teille kaikille. Kotilot saivat kyytiä, mutta epäilen pahasti että tämän taistelun tulen häviämään, niitä elukoita on vaan niin kauhean paljon.
  Tiedän, että tarkastelen kätteni töitä varsin kriittisesti, se on luonnevika, myönnetään. Toisaalta tämä itsekritiikki kannustaa myös kehittymään, jos siitä nyt jotain positiivista yrittää kaivaa. Tämän kortin osalta harmitti lähinnä se, että minulla oli jonkinlainen mielikuva minkälaisen taustan haluan tehdä, ja se ei sitten onnistunutkaan haluamallani tavalla. Onneksi tämä ei ole niin vakavaa, kunhan välillä murisen.

  VastaaPoista
 12. Hieno on kortti eikä ainakaan minun silmääni osu mitään vikaa. :)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!