Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 9. toukokuuta 2013

Ylioppilaskortti


Ylioppilaskortti Magnolian leimoilla, eli tässä on käytetty kolmea eri Magnolian leimaa. Tässä kuvassa korostuu tuo glossyn käyttö, glossyä siis ylioppilashatun lipassa, ruusuissa osa osassa kirjoja. Todellisuudessa ihan hauskan näköinen lopputulos. Tämä käy varmasti tytölle tai pojalle, sen verran neutraaleilla väreillä mennään.


Tänään aurinko onkin jossain piilossa? Täytynee viettää päivä siis askarrellen ja taitaa elokuvateatterikin kutsua pitkästä pitkästä aikaa.

Hyvää helatorstaita!
toivottaa Kati

3 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunis kortti! Itsetehdyt ovat kyllä parhaita,niitä arvostetaan ihan erilailla kuin kaupasta hankittua tusinatavaraa... Voi kun osaisi tuon taidon... Sinä osaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa ihanista sanoistasi. Itsekin olen sitä mieltä, että käsintehty, on se sitten kortti tai muu käsityö, kertoo saajalleen että häntä on todella ajateltu.
   Kortteilu on oikein rentouttavaa puuhaa minkä varmasti oppii jokainen. Paljon tässäkin on sellaisia "teknisiä juttuja" jotka oppii ajallaan ja kaikki tekevät omalla uniikillä tyylillään mikä on mielestäni hienointa.

   Poista
 2. Ihana kortti. Glossy antaa ihanan raikkaan loppusilauksen!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!