Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

tiistai 25. lokakuuta 2011

Tää ei mennyt niin kuin piti.... totuuksia perheen miehiltä

No niin tänään viihdytän teillä hieman epäonnistuneella korttikokeilulla. Todellisuudessa kortin värit ovat paljon tummemmat kuin tästä kuvasta saattaa päätellä.

Päätin testata ihanan Magnolian joulumaisemaleimasimen ensimmäistä kertaa. Innolla värittelin kuvan ja värkkäilin kaiken maailman tehosteaineita (lumiainetta, sticklessiä jne.) sekaan. Tarkoituksena oli tehdä hyvin yksinkertainen kortti miehelle, ja halusin että leimakuva on ainoa koriste tässä kortissa. Noohhhh,karu todellisuus paljastui kun ensin tuli poika (11 v) kurkkimaan mitä teen, ja kommentti oli : Äiti, aika hieno metsäpalo (?!?!?!?). Hetken päästä mieskin kurkkasi tekelettäni ja vinkkasi että Älä nyt ainakaan tuota joulurauhaa -tekstiä pistä, kun torpat ovat selvästi tulessa.....

Se siitä herkästä valkean loimotuksesta mökin ikkuinoista, puhumattakaan revontuliajatuksesta :D:D.


Nyt kun katselen tätä kuvaa, niin pakko myöntää että jonkinlainen pyromaani on eksynyt joulumaisemaani. Onneksi en ehtinyt Tildaa laittamaan lyhdyn kanssa kuvaan, olisi vielä saanut syyt niskoilleen (hahahaa). Taitaa tämä kortti jäädä ihan suosiolla pöytälaatikkoon. Tietysti voisin vielä pelastaa tilanteen kunhan vain vaihdan tekstin. Sopisiko kenties Riehakasta Joulua, Jännittävää Joulua vai olisko Lämmintä Joulua parempi??? :D:D. Kommentoikaa ihmeessä jotain loistoideoita sopivasta tekstistä.

Juu, eli otetaan opiksi ja jatketaan harjoituksia. Täytynee väritellä muutama uusi kuva tuosta maisemasta, ehkä saan pidettyä jatkossa torpan polttamatta.

Lopputuloksena taidan käyttää jatkossa ihan sovinnolla miesten joulukortteihin tuota Nea-Idean possua...siinä ei lienee erehtymisen vaaraa.

Että tämmöstä tällä kertaa.

11 kommenttia:

 1. Ne miehet:) Revontulia minä tuossa näen ja ikkunoista heijastuvaa lämmintä valoa.

  VastaaPoista
 2. Kait kuulit teille asti mun nauruni noista miespuolisten kommenteista?
  Minusta tuo on ihan kaunis, liekö revontulet alataivaalla---ei häiritse minua:))
  Tuo leimasin on muuten minun suosikkejani, siis yksi niistä!!
  Eikös sinun ole ikävä pakettiasi??

  VastaaPoista
 3. Älä sinä miesten kommentteja noteeraa. Kauniisti väritetty kuva ja upea kortti :)

  VastaaPoista
 4. Miehet näkevät asiat hieman eritavalla, aivan liian realisteja..

  Hilkka, ikävöin pakettia todella paljon. Tarpeen tulisi turvalliset joulukuuset... Jos torstaina pääsisin hakemaan herkut kotiin. Tämä elämä on taas tällaista lentoa!

  VastaaPoista
 5. Kylläpä oli miehet antaneet karuja kommentteja kortistasi:D!!Voi se on vaan niiin tuttua mullekin!Parempi kun ei niille tekeleitään esittele..:)
  Minusta tämä on tosi hieno ja upeasti väritetty.Annat sen jollekin naispuoliselle,niin ei takuulla tulipaloa tästä kortista löydä,vaan ihanaa lämmintä talvitunnelmaa..

  VastaaPoista
 6. no voi höh, tommosia ne miehet on... ;)
  minusta upeesti väritetty kuva ja kaunis kortti!! =)

  VastaaPoista
 7. Haaahaaaha =D Mainio teksti!Niinkuin olisin kuullut minun mieheni kommentteja ;D Meidän pitäisi kerätä kaikkien miespuolisten sanomiset... se olisi hauska luettava!!!!
  Minusta kortti on oikein suloinen!

  VastaaPoista
 8. Sara aivan loistoidea. Onhan tehty kirjasia "lasten suusta", miksei siis miestenkin :). Vai pitäiskö alkaa kuukausittain blogissa julkaisemaan "miesten logiikkaa" postaus :D:D.
  No oikeasti en todellakaan loukkaannu miesväen kommenteista, huvittaa vaan kun kummankin uroon näkemykset (isän ja pojan) osuvat noin samaan. Isänsä poika ;)

  VastaaPoista
 9. Ihania kommentteja! Nauratti tääläkin, kyllä meillä kanssa tulee vastaan näitä - mikä tämäkin on? kun oot kaikkes korttiin antanut ja sitten kun heitän pilalle menneitä roskiin niin mies kerää niitä ja tuo takaisin esille, että tämä kaunis kortti oli mennyt roskiin! ;D

  VastaaPoista
 10. Ai kuinka kaunis kortti!!
  Hienosti ja taidolla toteutettu. Pidän kovasti tästä kortista. Luminen maisema on hyvin onnistunut. Erityisen hieno on tuo jouluyön tähtitaivas!!

  VastaaPoista
 11. Todella kaunis kortti, tykkään!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!