Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 28. lokakuuta 2011

Keskitytään epäolennaiseen ;)

Nyt olisi oikeasti tarvetta mm. synttärikorteille, isänpäiväkorteille yms. vaan mitä teen - joulukortin?!?!? Tämän kortin pohja on siis tehty synttärikorttia varten, vaan ihan kuin itsestään korttiin tahtoi vintagekuva ja koska kukaan järkevä ihminen ei tullut minua "rajoittamaan meni tuo tehosteaineiden käyttö hieman liiallisuuksiin.

Lopputulos olisi ollut parempi jos olisin älynnyt lopettaa ajoissa. Tässä kortissa on siis paperit ressattu ja käsitelty Distressin musteilla. Lisäksi tein etäisesti Glimmer Mistiä muistuttavaa ainetta ja sitäkin tuli suihkuteltua paperille. Lumikynän käyttö meni päin prinkkalaa ja vielä kun piti kultamaaliakin ja glossya tunkea tuohon, niin tällainen sekasotku lopputuloksena.Nyt pitäisi jostain löytyä ideaa ja inspiraatiota tehdä niitä OLENNAISIA kortteja :D.

Mukavaa viikonlopun alkua!!

7 kommenttia:

 1. Mikäs tuossa nyt sitten on vikana??? Hieno kun mikä.
  Saas nähdä saanko itse aikaseksi edes yhtä korttia viikonlopun aikana. Jos en niin (teko)syy on siinä etten saanut lumihiutale leikkuria ;)(seli seli)

  VastaaPoista
 2. Höh, eihän tuossa ole mitään vika!!! Tyylikäs ja kaunis, ja kuva on aivan söpö!!!!Itse tykkään myöskin tunkea kaikennäköistä kortteihin ;)

  VastaaPoista
 3. Voi Tiitsa, minulta saat lainaksi jos tarvis ;), täytyyhän sitä päästä kortteja tekemään.
  Tuo leikekuva on kyllä tosi suloinen mutta olisin voinut jätttää osan mössöistä pois. Mulla onkin nyt joku ihmeen "niponipo" -kausi omiin kortteihin liittyen, kyllä se tästä taas rentoutuu...

  VastaaPoista
 4. Ihan hienohan siitä tuli. Väritkin hyvät.

  VastaaPoista
 5. ja höpöhöpö sanon minäkin...tosi kaunis tunnelmallinen kortti!! =)

  VastaaPoista
 6. Just hyvä, ihana vintage-tunnelma! Joskus vain tuppaa (itse kullekin) käymään niin, että kortti haluaakin olla ihan jotain muuta kuin alunperin oli tarkoitus... :)

  VastaaPoista
 7. Minustakin aivan ihastuttava kortti, ei siinä ole liikaa liikaa (tarkoituksella kahdesti tuo sana). Sopivasti liikaa kun on joskus juuri oikea määrä. Kävisihän tuo synttärikortistakin, meille ensilumien aikaan syntyneille. :)

  Minna

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!