Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 2. lokakuuta 2011

#3 Lempiväri / Favourite color

It´all about The Vintage haasteena oli tehdä kortti lempiväreillä. Houkutteleva haaste johon oli helppo lähteä mukaan. Tällä hetkellä pidän kovasti maanläheisestä tunnelmasta, ruskean eri sävyt yms. tuntuvat nyt koskettavan eniten.

Kortissa olen käyttänyt Sarah Kayn leimakuvaa, jonka pyrin vielä värittämään mahdollisimman rennosti - vähän sinne päin :D. Tähän korttiin on myös tyrkätty kaiken maailman tehosteaineet. Papereita on ressailtu, käsitelty musteilla, kimalteilla ja tietysti maalailtu muuten vaan. Tuo joulutähti kuuluu aiempiin askarteluihin ja kukan keskustan tein kahdella eri lumihiutaleleikkurilla. Käytin myös Marthan sydänboordileikkuria, pitsiä ja sydänstanssilla tuli leikittyä myös. Jouluteksti on melko uusi hankita, ja pidän siitä kovasti.


Tästä kortista pidän jopa itse, vaikka suhtaudun aina varsin kriittisesti omiin töihini.

Olen käynyt kurkkimassa monista blogeista kuvia Heinolan askartelutapaamisesta - siellä näytti olevan hauskaa!! Mietin, että itse en saisi varmaan mitään aikaiseksi kun ihailisin muiden tekemisiä, ja miten ihmeessä osaatte pakata tavarat mukaan???

Leppoisaa sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Oioi.. runsas kortti aivan minun makuuni! Loistava kokonaisuus, upea kukka, ihana kuva... siis täydellinen =)
  Juu, ja sama juttu heinolasta... en minäkään saisi mitään aikaiseksi =D

  VastaaPoista
 2. tosi kaunis kortti!! aivan ihana!! =)
  en minäkään koskaan mitään aikaan saa, kunhan soitan suutani... ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti! Värit loistava valinta ja leimakuva suloisen herkkä:) Myös edellispostauksen sika-kortissa on sitä jotain;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava joulukortti!!

  VastaaPoista
 5. Voi teitä... lämpimät kiitokset. Ajatelkaas että eletään jo lokakuuta - apuva, tiedän jo valmiiksi että joulukorttien kanssa iskee vielä kauhia paniikki. Sen verran on kiireitä tiedossa. Hieman on noloa jos laittelen ns. valmiskortteja lähimmäisille...

  VastaaPoista
 6. Oi miten kaunis joulukortti, tuo possukortti alempana on huippu.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vaan tänäällisestä seurastasi:)Ihanan hempeää vaaleaa:) Pitäis kokeilla lehdistä tehdä kukkasia kun tulee noin upeita, lisäksi tuokin tekstileimasin vallan käyttämättä!
  Nopsa olin juu, pesin jo koneellisen pyykkiäkin kun en aamulla ehtinyt nousta tarpeeksi ajoissa ylös:)
  Näkyillään:):):)

  VastaaPoista
 8. Ihana kortti ja mahtavat värit! Tykkään kovasti. Mistä olet tuon tekstileimasimen ostanut? Olen yrittänyt metsästää jotain tuollaista.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!