Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 4. joulukuuta 2010

So heavenly Tilda

Morjens! Blogia en ole ehtinyt päivittää, mutta kortteja on kuitenkin syntynyt. Tähän aikaan vuodesta ei passaa kaikkia kortteja laittaakaan näytille ;). Mutta tässä kuitenkin "maistiaisena" Magnolian So heavenly Tilda. Tämä neitokainen kuuluu ehdottomasti joulun lemppareihin.

Tilda on väritetty Distress Inkeillä, kimallusta lisäilty sinne tänne. Pohjalla on My Minds Eyen paperi ja Tildan taustalla itse leimattu "jouluiloa". Kaikki paperit käsittelin luonnollisesti Distresseillä sekä ressailin reunoja. Lumihiutaleet on leikattu upouudella Marthan leikkurilla, ja lisäilin niihin kimallusta, mutta nepä eivät kuvassa näy.


Muutama tuikkukortti samalla leimakuvalla odottaa vielä tuikkuja.
Perjantaina saapui Paperinauhasta tekemäni tilaukseni ja nyt pitäisi löytää aikaa kaikkien ihanuuksien testaamiseen. Tuli tilattua muutama leima, tuo ihku lumihiutaleleikkuri, sekä Marthan sydänboordileikkuri - niin ja jotain muuta pientä :D. Täytyyhän veronpalautuksia jotenkin hyödyntää...eikö?!?!

Tänään kävin shoppailemassa myös joululahjoja kun perheen miesväki oli pelireissulla, ja tuskaisena mietin, miten ehdin tekemään loput joulukortit kun kotona odottaa siivousurakka. Ette arvaa miten onnellinen olin kun saavuin juuri siivottuun kotiin, jossa oli kymmenittäin kynttilöitä palamassa. 13 v. tyttäreni oli päättänyt yllättää äidin. Melkein tuli äipältä itku, niin ihana yllätys oli. Haleja tyttärelle <3. Ja huomenna tämä äiti pääsee ahertamaan tarvittavat joulukortit.

2 kommenttia:

  1. Olin jo kommentoivinani aiemminkin, mutta kait sitten sössin jotain...taas, joten
    kauniit herkät kortit olet taas tehnyt ja ainoa oikea tapa käyttää veronpalautukset on kiinnittää ne askartelumateriaaleihin tai lankoihin.
    Ihana neitonen, kun yllätti sinut noin kauniisti. Oikein hyvää ja leppoisaa joulunodotusta koko perheelle.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiitsa ja oikein hyvää joulunodotusta myös sinne!

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!