Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Väriterapiaa ja reissukuvia

Tervehdys ja mukavaa sunnuntai-iltaa!

Pienoisreissumme jälkeen en ole saanut aikaiseksi yhtään korttia. Suurimpana syynä on reissukäsityöni joka on todella addiktoiva, joten en ole malttanut lopettaa tämän neulomista vieläkään. Kysehän on jämälankaprojektista jossa olen käyttänyt TODELLA pirteitä värejä... melkein hirvittää.
Tässä vielä pieni kurkistus mitä puuhailen... lopputulos selvinnee sitten joskus, mutta jotain suurta, värikästä ja lämmintä tästä pitäisi syntyä.
Sitten muutamia reissukuvaa. Teemme joka vuosi mieheni kanssa pienen reissun veljeni sekä hänen vaimonsa kanssa. Tällä kertaa lähdimme tutustumaan Pärnuun. Mitään kylpylämatkaa ei ollut luvassa vaan ihan omatoimimatkailua.

 Tässä kuvaa Pärnun vanhasta kaupungista Nikolai-ravintolan terassilta. Ravintolassa oli oikein hyvä palvelu sekä maittava ja edullinen ruoka.
Meitä valistettiin ennakkoon, että Pärnussa käy "vain eläkeläiset,"  mutta todellisudessa  iltaelämä oli yllättävän vilkasta ja ainakin tuolla vanhassa kaupungissa oli paljon liikkeellä nuorta porukkaa. Baaritkin olisivat olleet auki  aamu seitsemään!! (Johon minä olen aivan liian vanha;D)


Majoitumme Pärnun vanhaan kaupunkiin ja tässä maisemakuvaa hotellin parvekkeelta!

Koska olimme reissussa omalla (tai tarkemmin veljeni) autolla poikkesimme katsomaan kaikenlaista mielenkiintoista mitä matkalle sattui. Alla olevat kuvat linnoitukselta ja pikemminkni sen raunioilta jostain Tallinnan ja Pärnun väliltä....
 Katapultti. Valitettavasti toimintakunto jäi testaamatta.

Ja tietysti linnoituksessa piti olla vartijat. Tässä muutama vanha puuveistos. Näitä löytyi alueelta useita.


Matkamme oli oikein mukava, kiitokset vielä loistavalle matkaseuralle. Pärnuun täytyy ehdottomasti palata ensi kesänä ja testata upeat hiekkarannat. Lisäksi minulta jäi valtaosa mielenkiintoisista käsityö/lankaliikkeistä käymättä. Kaikkea ei vaan millään ehtinyt muutaman päivän aikana. Kaupungista jäi oikein positiivinen kuva. Kaunista, rauhallista, hyvää ja edullista ruokaa, mielenkiintoisen näköisiä taloja, rentoja ystävällistä ihmisiä - mitä muuta voi minilomalta toivoa?!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!