Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 8. joulukuuta 2012

Tehosteainetyttö

Hyvää iltaa. Tuskien taivalta on taas tämän nettiyhteyden kanssa, pätkii pahasti, mutta yritetään saada jotain näytille.

Tällä kertaa joulukorttiin pääsi Kenny K:n viehkeä tonttulady. Kuva on varsin huono ja oikeasti tuo tyttö suorastaan hyppää kortista ulos. Syynä tähän on glossyn runsaskätinen käyttö, ja on tuohon tyttöön lisätty kaikenlaista kimallusta muutoinkin. Kuvatessa glossy ei ollut ehtinyt kuivua, mutta menköön näin. Väritykseen en ole tyytyväinen (joo aika harvoin olen :D), mutta näin käy kun pitää värittelystä taukoa....täytyy yrittää vaan harjoitella lisää ja useammin.
Tausta taas äärettömän yksinkertainen, ja koska tämän joulun teemana on tuhlata vanhoja varastoja, on tuo pieni korttipohjakin jostain komeron perältä löydettyjä.

 
No eiköhän tämä kuitenkin sovi sinkkumiehelle joulukortiksi, vai mitä mieltä olette??

On muuten mielenkiintoista seurata mitkä postaukset teitä kiinnostavat. Jostain syystä tennarisukat ovat keränneet paljonkin katseluja. Olen nyt jouluksikin tehnyt noita tennarisukkia, eli taidan laittaa joissain vaiheessa niitä lisää näytille.  Toisena asiana on, että kortteilun ohessa harrastan todella vahvasti mm. noita käsitöitä, sisustusta yms. ja saattaa olla että vuoden alussa availen vihdoin toisenkin blogin. Tämä jää sitten paperiaskarteluihin ja toiseen tulee muita juttuja. Kertokaahan te joilla on kaksi tai useampi blogi, onnistuuko hallinnoiminen helposti, vai meinaako toinen blogi jäädä ns. "jalkoihin"??

Heippa taas hetkeksi
t. Kati

3 kommenttia:

 1. HEI
  ENsiksi on sanottava että tuo on aivan huippuhieno kortti. Ja väritys on upea, älä ole vaatimaton, olet taitava värittäjä. Ihana on tuo leimasin ja käy mielestäni muillekin kuin sinkkumiehille. Hyvä että taustalla ei ole liikaa kamaa. Kuva on tässä niin upea että sen täytyy näkyäkin ykkösenä.
  Ja sanon vielä bllgistasi: se on kaunis kokonaisuus, ilo silmälle. Ja kaikki työsi ovat olleet mahtavia.
  Kysyisin: kuinka olet saanut tuonne postauksen alas tuon vakio tervehdyksen ja nimesi? Olen arka kokeilemaan kaikkea uutta jos en tiedä varmasti mitä siitä seuraa.... 8)
  Hyvää 2. adventtia sinulle ja kädentaidon iloja.
  Sekä joulun odorusta !

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anitta, laitoin sulle viestiä

  VastaaPoista
 3. Heh, joo hyvin sopii. Hieno kortti! :)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!