Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 5. tammikuuta 2013

Vihaisten lintujen onnittelut


Näytän palaavan perusaskartelujen äärelle, ei leimakuvia vaan ihan perus liimaa-leikkaa-piirrä linjoilla mennään. Tämä kortti lähtee aikanaan eräälle 9 v. täyttävälle angrybirds fanille. Itse en noista linnuista ja possuista mitään ymmärrä, mutta kovasti halusin yrittää tehdä aiheeseen liittyvän kortin. Piti varmistella omalta nuorisolta, että näyttävätkö tekemäni otukset edes etäisesti siltä miltä pitäisi ja sain kun sainkin nuorison hyväksynnän :)
Kaikki hahmot ovat nostettu pohjasta 3D-tarroilla niin, että alimmaisena on ns. varjokuva ja sitten tarroilla nostettu varsinainen hahmo. Tämä oli oikein mielenkiintoinen ja hauska projekti, mutta samalla yllättävän työläs, joten sarjatyönä en näitä lähtisi tekemään.Kuvassa on muuten värit ihan pielessä. Nuo taustapaperin pilkut ovat keltaisia eikä vihreitä!

Tästä on hyvä jatkaa. Tosin  hieman myöhemmin koska tällä  hetkellä askartelut saavat odottaa. Uusi vuosi toi tullessaan jonkin ihmeen sitkeän pöpön ja lämpöilen edelleen, eli päiväunet odottavat.

Kiitos kun kävit vierailulla!

T. Kati

3 kommenttia:

 1. Mainiot linnut, mainio kortti, mutta taasko sinä olet sairaana. Lepää nyt ihan oikeasti ja pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 2. Tää on ihan huippuhieno kortti ja ajan hermolla :)

  VastaaPoista
 3. Hauska kortti ja ihan oikean näköiset tiput ;)
  Varmasti kortin saaja ilostuu.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!