Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 19. tammikuuta 2013

Leimausta suoraan korttipohjaan

Tervehdys ystävät!
Ostin äskettäin Tiimarista Stampendousin kukkaleiman ja eilen päätin kokeilla mitä saisin sillä aikaiseksi. Tästä ensimmäisestä kokeilusta ei pitänyt syntyä korttia lainkaan. Leimailin suoraan korttipohjaan sikin sokin kukkia. Siirsin korttipohjan syrjään ja aloitin toista korttia. Valmiiksi leimattu korttipohja jäi kuitenkin kummittelemaan mielessäni ja lopulta sipaisin kukkiin ja lehtiin hyvin huolettomasti hiukan väriä. Lisäilin kimallusta ja lopuksi laitoin glossyliimaa kaikkiin kukkiin. Reunus on tehty ääriviivatarroilla (minun inhokkejani ;D)

TYKKÄÄN!! Näitä pitää ehdottomasti tehdä lisää! Tuota leimaa voi käyttää todella monella eri tapaa ja nyt testailen innokkaana erilaisia vaihtoehtoja.


Alemmassa kuvassa näkyy ehkä tuo glossyn tekemä kiilto ja leimakuvan "nousu" paremmin. 


Suoraan korttipohjaan syntyi myös tämä kortti. Kortin reunat värjäsin Distressin musteella (Broken China) Itseäni ärsyttää tuo suttu tuolla kortin yläreunassa ja siihen täytyisi keksiä vielä jotain peitettä, mutta muuten kukkaset kyllä miellyttävät silmää.Glossya taas runsaasti.Meidän perheen neljästä tietokoneesta vain tässä toimii tällä hetkellä netti (pakko saada tilanteeseen korjaus heti maanantaina). Nyt tytär odottaa vuoroaan, joten palailen linjoille myöhemmin. 

Oikein rentouttavaa viikonloppua!

Toivoo   Kati


7 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihania. Voi kun osaisi tuon värittämisen :(

  VastaaPoista
 2. Tiitsa, näissä EI tarvitse osata värittää, tuo vaikutelma tulee ihan kimalteesta ja etenkin tuosta glossysta. Tuossa valkoisessakin on vaan sutastu vähän punaista/vaaleanpunaista keskustaan, ja muuten kukat ihan leimauksen jäljiltä.

  VastaaPoista
 3. Aivan huikean hienot kortit. Tykkään tosi paljon kaikista. Ihanat on väritykset.

  VastaaPoista
 4. Ihania kortteja! Tällaisia minäkin haaveilen aina tekeväni, mutta jotenkin eivät minulta vaan onnistu. Tyydyn siis ihailemaan toisten taituruutta :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania kortteja! Pitääpä itsekkin poiketa Tiimarissa josko löytäisin saman kukkasen :)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!