Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Säilykepurkista lahjarasiaksi

Tänäään on yhden läheisin ihmisen synttärit. Koska päivänsankari on piakkoin lähdössä Lappiin tein lahjaksi ohuesta merinovillasta ihanaiset Paraphernalia sukat. Jotta lahjaan tulisi jotain uniikkia päätin tehdä vähän erilaisen lahjarasian. Tämän rasian idean bongasin jostain ihanasta blogista, jota en nyt valitettavasti löydä mistään, mutta varsinaisen ohjeen löydät täältä. Toteutus tästäkin omalla tyylillä. Ja selvyyden vuoksi, sukat löytyvät siis tuolta tuunatusta purkista. Tähän kokonaisuuteen täytynee vielä tekaista tyyliin sopiva tagi.


Tämä idea oli niin hauska ja toisaalta helppo toteuttaa, että näitä teen varmasti jatkossakin. Täytyy ostaa kaupasta vähän erilaisia säilykkeitä, niin saa myös erikokoisia purkkeja.

Kuten huomaatte blogissa on viime aikoina ollut hiljaisempaa. Syynä tähän, että teen nykyään keikkatöitä, ja aina kun uusi työkeikka alkaa, keskityn siihen ja silloin harrastukset jäävät taka-alalle. Kokoajan täällä kuitenkin jotain tuotoksia syntyy, ehkä vähän hitaammin mutta kuitenkin.

Aurinkoista viikonvaihdetta
      toivottelee Kati

2 kommenttia:

  1. oijoijoiiii. tää on ihan megasöpö idea (ja toteutus vielä söpömpi). mun ananastölkit kokee ihan uuden elämän nyt (tonnaritölkeistä ei ehkä uskalla tehdä muhevien hajuhaittojen takia :D )

    VastaaPoista
  2. Voi, miten hauska idea! Olipa hyvä että eksyin tänne blogiisi! Tässä taitaakin mennä tovi, kun postauksia lueskelen... =)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!