Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Huh ja puh, vaan kohta alkaa helpottaa.....

Näihin meidän 90 v. kutsukortteihin on syntynyt vahva viha-rakkaussuhde. Eivät meinanneet valmistua millään. Vaan nyt häämöttää jo loppusuora (jihuuuu). Vielä muutama puuttuu tai on kesken ja vihdoin pääsen keskittymään juhlakoristeiden ja muiden juttujen tekoon. Aikaa ei ole paljon, mutta tehdään mitä ehditään.

Ja jos kuvia katsoessa herää kysymys onko minusta tullut värisokea, niin vastaus on ei :D. Halusin tehdä näistä korteista mahdollisimman räikeän räväkät, jo ihan senkin takia ettei kukaan luule että kyseessä ovat "vakavat viralliset juhlallisuudet". Kaikki kortit ovat myös erilaisia, vaikka tuo Artin leimakuvapari on toki kaikissa sama, samoin sisällä olevat tekstit. Näissä on käytetty glitteriä, glossya ja kaikkea muitakin tehosteaineita. Väritykset sekatekniikalla ja niin sinnepäin-sutaisten tehdyt että hieman jopa hävettää, mutta rento ote oli tässä pääasiana.

Eiköhän näillä yhdet partyt saada pystyyn?!?!


Joku ehti minulta jo kysymään olenko lopettanut korttien tekemisen kokonaan. No en suinkaan, kunhan juhlat ovat ohitse niin eiköhän kortti-intoilu taas jatku. Kesäaikaan syntyy muutenkin enemmän käsitöitä, koska vietämme paljon aikaa mökillä ja sinne en (enää) askartelutarvikkeita ota mukaan. Eli tuo toinen blogi päivittyy useammin. Mutta syksyä päin mentäessä ja yritän päivittää molempia blogeja tasapuolisesti.

Iloista kesän jatkoa!!

toivottelee Kati

5 kommenttia:

 1. No ei ainakaan voi sanoa, että olisit mennyt sieltä mistä aita on matalin, kuten et yleensäkkään. Huikeat kortit.

  VastaaPoista
 2. Tosi hienot kutsut....ja ihan hirmuinen työ tehdä tuommoinen määrä :-DD

  VastaaPoista
 3. Wau, mahtavia kaikki! Ja tosi ison uurastuksen olet tehnytkin!

  VastaaPoista
 4. Onpas siinä ollut hommaa kerrakseen! Mutta hienot on kortit :)

  VastaaPoista
 5. Wautsi! Mahtavat on kutsukortit!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!