Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tiedotus

Blogi on elänyt hiljaiseloa, joten pakko hieman tiedottaa tilateesta.

Meillä on meneillään vähän isompi remontti ja askartelutavaratkin ovat olleet pakattuina. Mutta TÄNÄÄN aloin jo siirtämään tavaroita ihan ikiomaan pieneen askartelukopperooni!!! Olen odottanut tätä pitkään, ja nyt H-hetki on ihanan lähellä. Laitan teille heti kuvia, kunhan saa paikat edes suht järjestykseen.  Haasteita tässä kopperossani riittää osin senkin takia, että olin päättänyt etten osta yhtään uutta tavaraa/huonekalua ja remonttibudjetti oli 0 euroa. Lopputulos tuskin tulee hivelemään sisälläni asuvaa sisustajaa, mutta pääasia että saan tavarat edes jotenkin toimivasti.

Muu remontti tulee sen sijaan vielä jatkumaan, mutta toivottavasti pääsemme muuttamaan ihan uuteen makuuhuoneeseenkin pian.

Pikaisiin kuulumisiin!

2 kommenttia:

  1. Hienoa että joku muukin remointi ... me ollaan rakennettu koko kesä meille eteistä. Ei nimittäin ollut aiemmin koko eteistä. Tultiin siis ulko-ovesta suoraan sisälle. No nyt on eteinen ja lattialämmitys ja kaikki. Ulkovuoraus hienman kesken ja jotain pientä. Ostin Itselleni ihanan ison hyllykön, siis avo lokerikon 140 x 181 cm, askarteluhuoneeseeni ja mies eilen kokosi sen. Nyt ennen iltavuoroon lähtöä töytteleln hyllyä. Ihana tunne.Hyvää alakanutta viikkoa.

    VastaaPoista
  2. oijoi, odotan innolla kuvia sinun askartelukopperosta, koska itsellä ihan sama projekti työnalla. että tervetuloa vaan talkoisiin, jos et vielä ole maalailusta ja remppailusta saanut tarpeeksesi ;)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!