Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 1. toukokuuta 2014

Roskiksesta kaivettua

Näin vapun kunniaksi näytille aivan älytön kokeilu, jossa kaikki meni pieleen. Ja näin tämä leimakuvakokonaisuus päätyikin keskeneräisine värityksineen roskikseen. Erään pienen ihmisen toiveesta, kaivoin sen kuitenkin turmiolta ja laitoin sellaisenaan korttipohjaan.

No juu, ei tuo herätä edelleenkään kuin nolostumisen tunteita, mutta välillä on rakentavaa tuoda esille omat korttimokailut, muistan sitten jatkossa mitä ei kannata tehdä.:)Ihan näin reipasta vappua kuin tuossa kuvassa, meillä ei vietetty, mutta kuitenkin mukavaa iltaa tärkeiden läheisten kanssa maittavasta ruuasta nauttien, me likes

Hugs
        Kati

7 kommenttia:

 1. No jopas jotakin.
  Tämähän on täydellinen...onneksi pikku ihminen pelasti työsi.
  Kiitos kuuluu hänelle! :)

  VastaaPoista
 2. MIkäs tässä nyt vikaa on mennyt.. Tosi huisin hauska =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni oli niin selvä mielikuva, minkälaisen tästä halusin ja mitä olin tekemässä. No ensin tuli pienempi virhe ja yritin peitellä sitä, sitten isompi jne.... loppujen lopuksi iski kyllästyminen ja kohtuullinen "inhotus" koko hommaan.

   Jännää on se, miten eri tavalla toiset ihmiset näkee, nuo omasta mielestä "kaameat" lopputulokset. Mukavinta tietysti on, jos pystyy tuottamaan jollekin iloa :). Eli nöyrät kiitokset MarjoKoo ja Sirpa.

   Poista
 3. Vai pieleen mennyt! Ja mitäs vielä... tämähän on aivan MAHTAVA!!! Minusta ihan huippu kortti! :D Kyllä nuo pienet ihmiset on sitten monesti meistä niitä välkyimpiä! ;)

  VastaaPoista
 4. No voi hyvänen aika. Kaikkea sitä roskiin nakataankin, toihan on tosi kiva!!!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 5. Minunkaa silemää tuossa ei näyttäs olevan mitään vikaa...Hauska ja onnistunut kortti!!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!