Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 2. maaliskuuta 2015

Rokkaava kitaristi Kenny K:lta

Tämä leima on lojunut laatikossa yli vuoden käyttämättä! Korkea aika päästää se korttiin rokkaamaan. Täytyy myöntää, että tämän väritys ei sitten ollutkaan ihan helppoa ja sujuvaa. Kaveri on väritetty pääsääntöisesti tusseilla (Promarker + Copic), tehosteet sitten Inktenseillä ja Pastellikynillä, on glitterikynää ja Glossyä. Harmi ettei tuo glossy tässä näy, koska tuo kitara on aika magee.  Taustan taivaassa käytetty viimeisintä ostostani eli Distress Ink Salty Ocean, oikein kaunis väri, suosittelen. Kortin teko oli paikoitellen oikea tuskien taival ihan kirjaimellisesti, ja jouduin pitämään useita käden lepuutustaukoja, mutta da-daa valmista tuli. Tämä kortti on tehty tarpeeseen, eli saaja on tiedossa, nyt vaan jännitetään mitä tykkää.


Alla sitten kuvaa askarteluhuoneen valloittajasta. Kalle on ilmeisesti päätellyt etten enää tarvitse omaa tilaa koska askartelen niin vähän, ja kissa on päättänyt omia koko huoneen. Leikkuri näyttää soveltuvan nukkuma-alustaksi ja eiköhän kissa keksi vielä käyttöä huoneesta löytyville muillekin askarteluvälineille, langoista puhumattakaan. 


Tästä tulee vielä kova taistelu, en luovuta helpolla. 

4 kommenttia:

 1. Mainio kortti, ja ihana huomata käden toipuvan pikkuhiljaa. Kalle taitaa huolehtia ettet rasita kättäsi liikaa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula. Ei ole pelkoa että rasittaisin liikaa, vielä on sen verran kipeä ettei anna tehdä, mutta pakko yrittää edes pienissä osissa jotain, niin pysyy tuo pääkoppa kasassa. Mutta täytyy kyllä sanoa, että vasemman käden motoriikka ja sillä kirjoittaminen on kehittynyt huimasti!

   Poista
 2. Wau-ihana kitara mies!
  Olen haaveillut moista myös iselleni ;)
  Mulla on pöydän alla kolme koiraa...jotka odottelee että äiti tulee töihin! Nyt jäi tänään väliin!

  VastaaPoista
 3. Tosi mainio kortti, mukavaa kun edes vähän pystyt jotain tekemään....Kalle pitää leikkurin lämpimänä :-)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!