Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 18. heinäkuuta 2015

Rippikortti omalle pojalle

Kuten yleensäkin omalle porukalle tulee kortit tehtyä viime tipassa jos sittenkään. Tämän vuoksi tämäkin valmistui rippijuhlia edeltävänä yönä, samalla kun odotin kuumeisesti suostuvatko hyytelökakut hyytymään vai ei (ehkäpä pientä stressinpoikasta oli havaittavissa :) ).

Tyrkkäsin korttiin kukkiakin, mutta muutenhan tämä on ihan miehekäs (kuten tuo kuvakin...). Tuo kuva on laitettu ns. taskuun ja edessä on vielä piirtoheitinkalvosta tehty suoja. Näin kuvan voi ottaa tarvittaessa myös pois. Sisällä sitten tasku rahalle ja omalle lapselle sopiva tekstiHurjalta tuntuu, että nuorimmainenkin on nyt rippikoulun käynyt! Toisaalta äitinä tuntuu varsin hienolta, että molemmat lapset ovat upeita nuoria matkalla aikuisuuteen.

Tiedä sitten, vaikuttiko nuo rippijuhlahässäkät, mutta tällä viikolla jouduttiin taas piikittämään vaihteeksi olkapäätä. No, onneksi olen kesälomalla ja toipumisaikaa riittää. Nyt keskitytään  taas hetki vain lepäämiseen ja lukemiseen. Ihana harrastus kyllä jatkuu, kunhan tulee tarvetta.

3 kommenttia:

 1. Onneksi olkoonvanhemmat ja rippilapsi. Niin se aika vaan rientää, vastahan tuo oli sellainen pikkunassikka. Leppeitä lomapäiviä.

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti, onnea niin pojalle kuin vanhemmillekin.Kasvaa ne, ei voi mitään, oma poikani täytti viikolla just 40v....juu en ole vielä vanha !! Ihania lomapäiviä vaikka säät ovat mitä ovat:-))

  VastaaPoista
 3. Blogissani tunnustus sinulle :)
  Käy katsomassa: http://pienijakaunis.blogspot.com

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!