Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 15. syyskuuta 2018

Eihän se ruusu ole, mutta kukka kuitekin

Tämä kortti on jo vuoden takaa ja tein sen äidilleni.

Pitkään olin sitä mieltä, etten ikinä kehtaa julkaista korttia jossa on itse piirtämäni kuva, mutta toisaalta, mitäs näitä noloilemaan.
Tämän kortin taustalla oli viime kesän (2017) ajatus opetella tekemään jotain vesiväreillä mökkiympäristössä. Kokeilu oli todella hauska ja palaan varmasti tuo opettelun pariin myöhemmin. Samalla tuli todettua, että akvarellitöissä on ehkä hitusen liikaakin haastetta, kun työtä ei pahemmin voi korjailla ja kokemusta vesiväreistä ei juuri lapsuuden jälkeen ole. Ehkä seuraavaksi kokeilen akryylivärejä :)

No ei äitini tuota korttia ainakaan palauttanut, että sikäli ajoi asiansa.



3 kommenttia:

  1. Tämähän on aivan upea! Olin jo aikeissa kuvan perusteella kysyä, mistä noin ihanan leimasimen voisi hankkia. Oletkin taiteillut tämän itse! Ihanan elävän näköinen, terälehdet niin luonnollisissa asennoissa ja väritys ihan huippu.

    VastaaPoista
  2. Vautsi, taitava olet!! Hieno kortti kaikinpuolin :-))

    VastaaPoista
  3. Voi kiitokset kauniista sanoista. Itsekritiikki on aina se pahin :), mutta ainoastaan tekemällä voi oppia, ja sen yritän muistaa. Ei tämä nyt kuitenkaan niin kauhean vakava harrastus ole, ettei sinne muutama oma taiteilu mahdu mukaan :D

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!