Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Muuta höpinää

Tämä tuolivanhus kummittelee mökkipihalla. Pidän siitä todella paljon, mutta se on ehdottomasti liian huonossa kunnossa, että sitä voisi kunnostaa. Millään en ole raaskinut sitä vielä kokonaan hävittää vaikka perheen mies olisikin halunnut laittaa sen jo juhannuskokkoon. Eikös tämä käy ihan sisustuselementtinä muutoinkin varsin villissä mökkipuutarhassa?!?!?

3 kommenttia:

 1. Juu, ei missään tapauksessa vielä voi heittää pois. Tuohan on aivan ihana. halutessasi voit tuunata sitä koivun risuilla tai pajulla punomalla, tai tehdä elävän tuolin, tai.....

  VastaaPoista
 2. Kiva kun vierailit blogissani,niin minäkin osasin tulla tänne:)
  Tuo tuolihan on aivan hurmaava,ei tuommoista aarretta saa menemään heittää.Toimii juuri noi kukkasten kanssa niin täydellisesti.Kerrassaan hurmaava puutarhan koristus.
  Tekemäsi kortit ovat myös oikein kauniita ja vautsi mitä ihania ostoksia olitkaan tehnyt(täällä ollaan vihreänä kateudesta..)

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että olette samaa mieltä tuolista. Kyllä se ainakin tämän kesän saa mökkipihaa koristaa. Tuolta mökiltä on muutoinkin löytynyt "aarteita", eli yhdet rottinkiset nukenvaunut odottaa pientä korjausta jne., näin mukavia löytyjä tulee kun ostaa mökin kaikkine romppeineen :D.

  Vielä Anskulle kiitokset, sinulla on aivan ihastuttava ja innostava blogi, oikea aarremaa, eli kyllä siellä tulee vierailtua :D, kiva kun kävit täälläkin, minä olen vielä ihan aloittelija tällä saralla, mutta oppia tulee koko ajan.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!