Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 29. heinäkuuta 2010

Vauvaonnittelut

Kuten aiemmin kerroinkin en omista yhtään vauvaonnitteluihin sopivaa leimaa. Tämän kortin tein kuitenkin pyynnöstä ja toivon että se käy. Nyt tilasin vauvakortteihin sopivan leiman ja odottelen innolla sen saapumista.

Muutoin korttirintamalla on ollut aika hiljaista. Viikonloppuna olimme Tukholmassa ja muuten  olemme perheen kanssa viettäneet aikaa lähinnä mökillä ja järvessä, joten kortteja en ole tehnyt, mutta joitakin leimakuvia on sentään tullut väriteltyä. Nyt värittelykin on tauolla kun ainokainen ihon väritykseen sopiva copic-tussini teki tenän :(, en tiedä miten pitkään muilla nuo tussit toimivat, mutta tämä ei kestänyt kuin n. 1 kk:n. Vaikka kuinka olen käyttänyt kiltisti tussipaperia, niin tuo ihonvärinen tussi sanoi sopimuksen irti. No, jokunen Promarkerin kynä pitäisi saapua lähipäivinä, eli eiköhän se siitä.... Yksi hääkorttikin pitäisi saada ensi viikolla kasaan.

Eilen menin vielä tilaamaan uuden kameran, vanhan siirtyessä lasten iloksi. Toivottavasti saan kameran pian, niin pääsen opettelemaan uusia kujeita.

2 kommenttia:

  1. Kyllä on söpönen vauvakortti. Varmasti tilaaja tykkää! Vauvakortteihin sopivia ihania leimoja on musta vaikea löytää. Oon itsekin etsinyt sopivaa pidemmän aikaa..

    Tosi hauskoja tekemäsi Artin kortit. Tykkään :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaima kannustuksesta :), mukava että vierailit

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!