Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

I brake for stamps vauvakortteja

Tervehdys nuhanenien ja aivastelujen keskeltä.
Tänään olen tehnyt vauvakortteja oikein urakalla varastoon. Korteissa  olevat leimakuvat kuuluvat I brake for stampsin tuoteperheeseen. Tämän valmistajan leimoista löytyy tosi hauskojen huumorikuvien lisäksi myös mm. näitä ihania herkkiä vauveleita. Yllättäen leimat ovat Leimailutaivaan ostoksia :). Korteista ei nyt ole kauhiasti sanottavaa, papereiden reunat käsittelin Distresseillä, muuten taas vähillä koristuksilla. Tänään oli tosi huono päivä värittelyjen suhteen, ei luonnistunut sitten lainkaan - tiedän, tätä ei pitäisi koskaan tunnustaa :D.Tässä vielä vilkaisu kortin sisälle.
Samalla leimalla tein kortin myös tyttövauvalle.


Ja sitten vielä toinen kortti tyttövauvalle.


Ihanaiset blogivieraat/tutut, kertokaa viisaampina ja antakaa vinkkejä miten saisi kuvat onnistumaan paremmin? Kortit ehdin yleensä kuvaamaan vasta iltasella ja värit ovat ihan pielessä. Minullahan on hieno uusi Canonin kamera, mutta kun sen käyttöohjeet on levykkeellä, niin eihän niitä tietenkään (hih) ole tullut luettua - pitäisköhän oikeasti ensin opiskella miten tuo kamera toimii, ja vasta sitten aloittaa kuvaaminen...

Letkeää sunnuntai-iltaa!2 kommenttia:

  1. mistä tuollaisen vaunujen kuvan saa??

    VastaaPoista
  2. Hei, itse tilasin tuon aikoinaan Purppurataivaasta, tämä nettikauppa taitaa vaan olla nyt valitettavasti tauolla. En ole muualla Suomessa törmännyt näihin leimoihin.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!