Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 3. syyskuuta 2010

Jotain pehmoista, jotain lämmintä...

Ennen tätä totaalista kortteihin hurahtamista tein paljon neuletöitä, lähinnä sukkia, lapasia ja huiveja. Nyt on jääneet neuletyöt vähemmälle, mutta kohta täytyisi joulun "urakkaa" aloitella. Nyt kun ulkona puhaltaa todella kylmä pohjoistuuli, se muistuttaa että olisi syytä kaivaa kutimet esille.  Tässä kuitenkin vanhoja tekeleitä, noita tulee varmaan vieläkin tehtyä.

Tässä vielä sukat joissa toisessa ollaan kesätunnelmissa ja toiseen on saapunut jo syksy. Pari sientä pitäisii näköjään vielä tehdä tuohon syksyyn, on niin tyhjä. Näitä on hauska tehdä, mutta voi tuo pääteltävien lankojen määrä - huokaus.

7 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihanat koivusukat! Kunpa osaisin itsekin tehdä tuollaiset!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Nöpöstiina. Nuo on ihan perussukat, varustettuna vilkkaalla mielikuvituksella ja aimo annoksella kärsivällisyyttä :). Varsin kätevä tapa hävittää langanjämiä.

  VastaaPoista
 3. Voi mitä sukkia ja lapasia, hienoja, (ja ei taida se päättely vieläkään olla kovin mieleen :))
  Mulle se viispuikkoa on kolme liikaa...

  VastaaPoista
 4. Päättely on tuskaa, muistuttaa liikaa ompelua, ja sitähän mä en tee. Tuon takia en tee enää puseroita tms. juuri koskaan, koska ne pitää OMMELLA kasaan (ei mitään lapsuuden traumoja).

  Katsos Tiitsa tuota headerissa olevaa kuvaa, muistatko nähneesi tuon nallen ennenkin?? Nalle on edelleen voimissaan ja mummolla hoidossa.

  VastaaPoista
 5. Tarkennettakoon vielä, että ihailen kaikkia jotka osaa ommella. Minä ja ompelukone emme vain mahdu samaan tilaan, kun ei osaa niin ei osaa - kyse on liian teknisestä laitteesta :)

  VastaaPoista
 6. Ihania! Kiitos muuten ruokaseurasta tänään Leimailutaivaassa. Saitko kaiken tarpeellisen hankittua? Mulla ainakin meni kaikki rahat :)

  VastaaPoista
 7. Tervehdys! Ja itsellesi iso kiitos todella mukavata ruokaseurasta, kiva tutustua!! Kaikki tarpeellinen ja tarpeeton :) tuli hankittua ja noooh sanotaanko että rahaa meni - ihmeellistä vaikka kaikki oli tarjouksessa ;)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!