Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 26. maaliskuuta 2011

Telinekortti

Viime aikoina on tullut tehtyä miesten kortteja oikein urakalla ja tänäänkin sama aihealue jatkui. Sain pyynnön tehdä 60 v. kortti ja Leimakuva Artin. Värittelyt tuttuun tapaan. Kukat on osin ostokukkia ja osin itsetehtyjä, lehdet leikkasin leikkurilla. Kaikki paperit on ressattu ja musteitakin tuli tuputeltua joka suuntaan enemmän tai vähemmän. Toivottavasti tämä kortti käy tilaajalle.


Tästä sivukuvasta näkyy hyvin, että 3D-tarrojakin tuli käytettyä runsaasti....


Kortissa käytetty teksti "Kun on aika juhlan se muistetaan.... ", on bongattu Positiivareiden värssypankista.


Nyt hyvää viikonlopun jatkoa. Jos minäkin saisin pikkuhiljaa nuo pöydällä odottavat mankut kortteihin asti :). Innolla odotan myös Paperinauhan pakettia, sieltä pitäisi tulla monta "herkkua" - ostolakko siis ohitse.

4 kommenttia:

 1. Miks' mulle käy täällä sun blogissa aina näin, kirjoitan ja lähetän, mutta missään ei näy.. unohdan tuon kirjaintunnistuksen.
  Siis, suunnilleen näin se meni: Sulla kortit senkun paranee, tämä on upea, arvokas mahtava kortti. Valitettavasti en ole se sankari...

  VastaaPoista
 2. Upea kortti. Erityishuoimio taas kauniissa väreissäsi.

  VastaaPoista
 3. Voi kiitokset. Tästä kortista pidän itsekin. Kortti on aika kolmiulotteinen, tosin tumpelo kuvaaja ei saa sitä mitenkään esille :).
  Tiitsa, siis häh, onko mulla joku kirjaintunnistus???? Näin hyvin olen perillä tästä hommasta, hahaa. Lupaan Tiitsa hyvä, että sinäkin tulet vielä kortteja saamaan, mutta eihän tuommosta ukonkörilästä voi naisimmeiselle lähettää :D

  VastaaPoista
 4. Ryhdikäs, hyvänvärinen kortti huumorintajuiselle miehelle:) Mä tykkään!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!