Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 31. maaliskuuta 2011

"Inhokkipaperit" osa 1

Tiedättehän, että aina välillä tulee hommattua paperikkoja tai paperieriä joissa on myös itselle ns. epämieluisia tai vähintäänkin haasteellisia papereita. Itsellä nämä paperit tuppaavat vaan jäämään lojumaan laatikon pohjalle. Nyt haastoin itseni käyttämään myös näitä papereita ihan kortiksi asti. Tässä ensimmäinen ns. inhokkipohja. Jostain syystä tuo taustapaperin värimaailma ei ole ollenkaan minun juttuni, mutta toisaalta, kun sain tämän kortin valmiiksi, niin onhan tuo oikeastaan ihan söötti. Ehkä tämän voi/kehtaa kuitenkin lähettää esimerkiksi pääsiäistervehdyksenä?!?!

Leimakuvana Motivetin suloiset puput. Värittelyt tällä kertaa tyystin Promarkereilla.
Inhokkipapereista tehdyt kortit saavat vielä jatkoa (yrittäkää kestää) ja yksi jo ihan valmiinakin, kunhan ehdin kuvaamaan. Vielä on kovassa harkinnassa ilkeänkö sitä esitellä, on sen verran hmmm, erikoinen värimaailma minun makuuni. Mutta välillä tekee ihan hyvää hypätä omalta mukavuusalueelta :). Olisi kiva nähdä muidenkin "haasteellisista" taustapapereista tehtyjä kortteja, eli antakaa vinkkejä jos tällaisia teette.

Viikonloppu on jo ihan ovella, nautitaan siitä ajatuksesta :D

2 kommenttia:

 1. ÄRRÄPÄITÄ. No ei vainkaan, päivällä kommentoin taas tänne ja eihän sitä missään ole.
  siis jotenkin näin:
  Kuulehan nyt Kati, yhden inhokki on toisen suosikki, tiedäthän sen. Tiedän useampia joille tuon korttin lähettäisin ja se olisi just mielee.Joten anna tulla vaan.
  Tuo on aivan ihana.

  VastaaPoista
 2. Juu näinhän se just menee, ja sen vuoksi yritän väkertää kortteja myös näistä itselle haastellisista pohjista. Mutta on se vaan niin paljon vaikeampaa kun värit ei lainkaan "saletisti natsaa" omaan makuun. Toisaalta haasteethan on mukavia.

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!