Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Eläkkeelle jäävälle

Hyvää perjantai-iltaa.
Sain pikaisella aikataululla pyynnön tehdä eläkkeelle lähtevälle miehelle kortin ja yllättäen turvauduin jälleen Artin herraan. Ideahan tässä telinekortissa on hyvin pitkälti sama kuin muutama postaus aikaisemmin olleessa synttärikortissa, mutta ainahan sitä saa hyväksi koettua ideaa apinoida uudestaan ;). Pääasia on, että saaja oli hyvin otettu kortista ja tilaaja tyytyväinen.

Väritykset taas Distress-Inktense-Promarker -yhdistelmällä. Ressattu papereiden reunoja oikein urakalla ja tietysti tuli tupsuteltua musteilla reunojakin. Kortista tuli mukavan kolmiulotteinen, koska käytin taas runsaasti 3D-tarroja. Huomasin tosin ison puutteen askartelutarvikkeissani - eihän näitä muhkeita kortteja saa mahtumaan noihin pieniin kuoriin.... joten nyt on ihan PAKKO vähän shoppailla ;)Olen saanut taas kiitettävästi kortteiluvauhdin päälle ja tätä on hyvä jatkaa. Rentouttavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Wau, tämä kortti on vähintäänkin yhtä upea, kuin se edellinen Artti:) Värit ihastuttavan suklaiset, oikein lämmintunnelmainen kokonaisuus:)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana. Värit on hyvät ja upeita on kukatkin.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!