Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Yllätin itseni 3D-kortilla :)

Hyvää perjantai-iltaa. Tarkoitukseni oli jatkaa "inhokki"/haastavat paperit postausta. Mutta kun sain tämän kortin valmiiksi, en voi nimetä tätä kumpaankaan kategoriaan. Yllätys, mutta todella pidän tästä kortista. Tuo paperi on ihan ok, mutta vaikutti haasteelliselta, etenkin kun paperi on ajautunut jostain ainoana kappaleena. Nyt keksisin tuolle montakin käyttöä.

Sinänsä tämä on myös harvinainen kortti, että pitkästä aikaa tein 3D-kortin ja missään ei ole ressattu reunoja eikä tuputeltu musteita :D. Tuo 3D-kuva on tullut jonkun askartelulehden kylkiäisenä. Ehkä tämän myötä saan innostuksen myös noihin 3D-kortteihin, kuvia kyllä varastoissa riittää enemmän kuin tarpeeksi (yllättävää) :D.


Tässä vielä kuvaa sivusta. Kerrankin laitoin oikein "mainoksen" kortin tekijästä ;). Mitään tekstejä en vielä lisännyt kun saajasta ei ole tietoa. Kortti on viimeistelty myös sisältä ja siellä on blanco stanssattu soikia mihin voi kirjata haluamansa tekstin. Soikiota en liimannut vielä kiinni. Viimeisten kortin siinä vaiheessa kun saaja on tiedossa (tekstit, mahdolliset koristeet, runot yms.)Lauantaina taas synttärikortin askarteluun. Nyt hyvää illan jatkoa.

2 kommenttia:

  1. aaaaööööö, sanoja ei ole ollenkaan. Kaunis, niin kovin kaunis ja tuo "mainos" on kruunu tai piste, iin päälle. Upea.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Olen ajatellut, että noista 3D-korteista on paljon vaikeampaa saada "oman näköisiä"/persoonallisia kortteja, mutta tästä kyllä pidän itsekin.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!