Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Varsin vetreä ikäisekseen....

Heippa!
Liekö auringon vaikutusta, mutta tänään piti kortteihin saada väriä - ja reilusti. Eli varoitus, jos pidät hillityistä ja hempeistä korteista tätä ei kannata katsoa ;)

Leimakuvana I Brake For Stampsin rouva No Pain No Gain Gladys, ja eihän tästä nyt kauhean vakavan oloista korttia voi tehdä... Värityksetkin varsin rennolla otteella Distresseillä. Kukat väkersin itse, perhosen leikkasin leikkurilla.  Teksti on tulostettu ja se vain pätkähti päähäni :D. Paperit jotain jämäpapruja. Kuva paljastaa, että kortin sisäosat ovat vielä tekemättä, mutta kyllä nekin järjestynee aikanaan...
Muutama tällainen huumorikortti pitäisi vielä tehdä varastoon, mutta ehkä välissä tulee jokunen "tyylikkäämpikin" tekele. Tuo inspiraatio kun vie milloin minnekin ja lopputulosta ei edes tekijä itse voi aavistaa  :)

4 kommenttia:

 1. HUIPPUKORTTEJA molemmat ! Ihanan värikästä, piristävää katseltavaa :) Lempparia en pysty näistä valitsemaan, tykkään molemmista ihan kympillä!

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Maaret. Tänään oli tällainen väripläjäyspäivä. Nämähän on sellaisia kortteja, että osa pitää mauttomina ja toisiin uppoaa hyvin. Itse pidän näistä IBFS:n leimoista tosi paljon ja välillä on mukava vaan "hullutella".

  VastaaPoista
 3. Mielettömän upeat värit korteissasi. Mun silmät aina oikein rävähtää auki tällaisista väripläjäyksistä.... ja tämä leimasin oli aikoinaan sellainen, että kun sen näin yhdessä lehdessä, niin ihastun heti ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat ja pirteät värit! Korttejasi on todella ilo katsella- ovat niin kauniita!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!