Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 14. huhtikuuta 2011

Yhteistyötä tyttären kanssa

Moikka! Olen onnistunut saamaan niskan ja hartiat aivan jumiin, joten pari päivää olen pysynyt kiltisti erossa kortteilusta ja koneelta. Nyt sain kuitenkin tehtävän josta en voinut kieltäytyä.

En tehnyt korttia, vaan väritin todella lahjakkaan 13 v. tyttäreni pyynnöstä hänen piirtämänsä upean kuvan. Tämä kaveri taitaa olla nimeltään Beautifly ja jos oikein ymmärsin kyseessä on joku Pokemon hahmo. Tyttäreni piirtää kaikenlaisia ihania juttuja ja tarkoitukseni onkin pyytää häntä piirtämään minulle muutamia kuvia kortteihin laitettavaksi. Itse en ole ihan tyytyväinen väritykseeni, mutta kunhan nämä hahmot tulevat enemmän tutuiksi, niin eiköhän se värityskin luonnistu paremmin. Värittelyt Promarkereilla ja Inktenseillä, taustaa tuputeltu Distresseillä. Leikkasin kuvan Spellbindersin stanssilla.

Mutta tässä siis näytille Beautifly6 kommenttia:

 1. Uskomattoman kaunis ja hyvin piirrettu kuva:) Ensisilmäyksellä luulin kyseessä olevan jokin uusi, minulle tuntematon leimasin. Voi, jospa itsellänikin olisi mahdollisuus pyytää tytärtäni piirtämään kuvia, en panostaisi leimasinostoksiin laisinkaan. Terkut taitelijalle, uusia kauniita kuvia odotellessa:)
  Värityksesi on mielestäni onnistunut varsin hyvin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Maaret. Terveiset välitetty ja neito oli niistä varsin otettu. Tyttäreni todella osaa piirtää ja jatkossa yritän "ryöstää" joitakin taideteoksia myön kortteilukäyttöön. Tyttö lupaili piirtää minulle muutaman perhosen ihan kortteja ajatellen, odotan niitä innolla :). Näistä tehdyt kortit annetaan kyllä harvoille ja valituille kun kyseessä on uniikkipiirrokset (tai sitten jemmaan ne itselleni :D)

  VastaaPoista
 3. Taas olen sössinyt kommenttini jonnekkin :(
  Siis äitiinsä tullut tyttö. Terveisiä taiteijalle hienoja uniikkeja kortteja teette yhdessä. Talleta ihmeessä nämä ensimmäiset, mistä sitä tietää mihin tyttö vielä ehtii.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset. Mulla on Tiitsa kehyksissä vesiväritöitä joita neito teki n. 2-vuotiaana, ja jo ne oli tosi hienoja. Eli kyllä mä talletan osan kaikilta vuosilta :).

  VastaaPoista
 5. voi WAU!! huiman kaunis perhonen!!! =)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!