Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 23. kesäkuuta 2011

Vintagekortti miehelle ja muuta höpinää

Hyvää iltaa. Tulevan Juhannuksen kunniaksi vaihdoin blogiin taustakuvan. Tarkoitukseni oli etsiä jotain maanläheistä ja hillittyä. Eihän tämä tausta nyt niin hillitty ole, mutta maisema on aivan kuin meidän mökkitien varrelta. Nyt vain odottelen koska bongaan tuon keijunkin sieltä ;). Näitä toinen toistaan upeampia taustoja on taituroinut Itkupilli, linkin löydät tuolta sivupalkista "blogeja maailmalta" osiosta. Kannattaa käydä kurkkaamassa Ja taustahan on ehtinyt vaihtua jo monesti :)

Ja sitten kortista. Työkaverini siirtyy uusiin tehtäviin lomien jälkeen joten haluan muistaa häntä kortilla. Tässä tapauksessa tuo leikekuva on aivan täydellisesti sopiva :). Uskon vakaasti, ettei kyseinen henkilö "eksy" blogiini, joten uskaltaudun jo julkaisemaan kortin.


Kortissa olen käyttänyt Studio Lightin leikekuvaa. Osa papereista on ressattu ja varsin reippaasti olen käyttänyt myös Distressin musteita reunojen tuputteluun. Kortin taustapaperi on Graphic45 mallistosta. Puolihelmet tein Pearl Makerilla (vihdoinkin se alkaa jotenkin sujua :)). Tuo gramofoni on 3D-tarra. Laitan korttiin vielä jotain lisäyksiä, mutta ne jääköön "salaisuudeksi".Perjantaina perheemme siirtyy juhannuksen viettoon mökille joten toivotan kaikille oikein leppoisaa ja mukavaa Juhannusta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!