Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 7. marraskuuta 2011

Sytykeruusut

Hyvää alkuviikkoa!
Tänään paketoin kokeeksi muutamia sytykeruusuja (mitkä mieheni ansiokkaasti dippaili viikonloppuna!!). Nämä ruusut lähtevät arpajaispalkinnoiksi kuten aiemmin esittelemäni sukatkin. Tein noihin paketteihin myös yksinkertaiset tagit, joista löytyvät käyttöohjeet.

Taidan paketoida loputkin sytykeruusut tähän tapaan, vaikka halkojen kanto pihalta sisälle herättikin aluksi kotiväessä hilpeyttä (ei ole muuten ensimmäinen kerta) :D. Seuraavaan sytykeruususatsiin haluan kyllä väriä mukaan...testaillaan, testaillaan.


Näiden pikkuaskareiden lomassa puikoilla on testauksessa myös yksi uusi sukkamalli - siis melkein oma - tai no, monista eri ohjeista/kuvista/ihanista blogeista muokattu mukaelma joka kulkee nyt työnimellä tossukka... Yritän pian saada toisenkin sukan valmiiksi niin laitan sitten näytille viritelmäni ja saatte kertoa mielipiteenne.

Pikaisiin kuulumisiin!

4 kommenttia:

 1. Upea työ!!!!Se oli varmasti iso homma tuo ruusujen tekeminen... ei voi kun ihailla =)

  VastaaPoista
 2. Mahtava lahjapaketti. Sytykeruusut on kyllä ihana ja hyödyllinen antaminen kaikille, kenellä tulipesä löytyy :)

  VastaaPoista
 3. Tuo ruusujen teko on varsin vaivatonta, eikä ollenkaan tarkkaa puuhaa. Suurin työ noissa oli varmasti dippaileminen steariiniin, mutta senhän delegoin sujuvasti miehelleni ;D

  VastaaPoista
 4. loistavasti paketoitu nuo ruusut!! tosi kiva idea!! =)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!