Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Ihan vähän vaan...

Kortteilua meinaan. No en voi mitään kun olen mikä olen. Mutta yritän pysyä kohtuuden rajoissa, niin että käteni saa myös lepoa. Särkylääkettä kuluu edelleen, mutta pystyn sentään nukkumaan yöt hyvin ja muutenkin toimintakyky on jo varsin hyvä. Että miksikö nämä selitykset .... nooh, kotona on tullut vähän kommenttia levon merkityksestä .... mutta en kertakaikkiaan jaksa enää makoilla.

Ja sitten korttiin. Kyseessähän on Gorjuss-neitonen. Ensimmäisen takaiskun koin jo heti kun aloin väritellä tätä kuvaa. Sain kuvan kauan sitten jostain ja se oli näemmä leimattu sellaiselle paperille mikä ei tykännyt distressin musteista yhtään. Väri ns. klimppiintyi (etenkin mekossa) ja olin valmis heittämään kuvan roskiin. Päädyin kuitenkin kokeilemaan voisinko tehdä kuvalle mitään pastellikynillä ja näin mekko sai uutta (hahaaa- joopajoo) "elävyyttä". Kaikesta huolimatta kuva on kortissa ja sillä siisti.


En muista olenko aiemmin maininnut, mutta me olemme pyöräyttämässä kaikki makuuhuoneet uuteen uskoon VÄLIAIKAISESTI. Eli me siirrymme minimakkaristamme tyttären isompaan huoneeseen, tytär menee poitsun kammariin ja poikarukka joutuu peräkammarin pojaksi todella pieneen 8-9 neliön huoneeseen (itse kyllä halusi). Tänään olen sitten suunnitellut paperilla/koneella miten tuon pojan tavarat sinne mahdutamme ja miten paljon täytyy "kadottaa" (aikas paljon). Tämä kaikki vain sen takia että saamme askartelunurkkauksen pois olohuoneesta, ja toisaalta odotan että näin mies saa inspiraation sen yhden lisähuoneen tekoon, mihin on siis kaikki tarvikkeet/piirustukset/luvat olleet jo mooooonta vuotta ;D;D . Ja sitten ihas - hyssss-, mies ei kenties ole vielä arvannut mistä tässä on loppujen lopuksi kyse...

4 kommenttia:

 1. Joo, eihän ne miehet heti hoksaa ja hetken päästä kaikki oli kuitenkin heidän ideoitaan. Mutta hyvä niin. Pääasia, että hommat hoituu.

  VastaaPoista
 2. hahhaa, loistavalta kuulostaa tuo makuuhuoneidenvaihtosuunnitelma, ja varsinkin se lopputulos mihin sillä tähdätään :D ihanan kortin olet tehnyt kipeästä kädestä huolimatta. ja oonko muistanut edes kehua tätä uutta ulkoasua, aivan mahtava, varsinkin tuo banneri on niiiiiiin iiihana. :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis kortti ja väritykset näyttää hyvältä! Tsemppiä "muuttopuuhiin" :)

  VastaaPoista
 4. huiman ihana raikas iloinen kortti!! =)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!