Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 2. tammikuuta 2012

Neulomuksia ja seuraamuksia ;)

Olen hurahtanut vaihteeksi tuohon neulomiseen, ei kortti-innostus ole mihinkään kadonnut, mutta nyt haluaisin tehdä molempia ja paljon...

Nämä lapaset sain valmiiksi eilen ja ne tulevat ihan omaan käyttöön. Lankana Novitan Ilona. Tykästyin kovasti tuohon pintaneuleeseen jonka löysin täältä eli blogista Risusydän.


Joulun jälkeen tein myös miehelleni nämä Merenkulkijasukat. Tein näitä sukkia myös joululahjoiksi. Pidän tästä mallista ja löydät sen mm. Ullasta täältä. Lankana käytin ihan Novitan 7-veikkaa.


Ja sitten niitä seuraamuksia. Olkapääni oireili kummasti jo viikonloppuna, mutta pärjäsin ihan ok särkylääkkeen voimalla. Tänä aamuna oli sitten oikean käden sormista tunto pitkälti pois. Ei meinannut kynäkään pysyä kädessä. Olen varsin onnellisessa asemassa kun sain työpaikallani heti taitavaa akupunkiohoitoa + fysioterapiaa, eli eiköhän tässä taas jotenkin pärjätä. Tosin kortteilut ja neulomukset joudun ehkä hetkeksi jättämään vähemmälle ja keskityn pärjäämään töissä. Tästä vaivasta täytyisi päästä nopeasti eroon, hankaloittaa elämää ihan turhan paljon, kun särkylääke ei valitettavasti tuntoa palauta :). Kirjoittaminenkin on tuskallisen hidasta kun oikea käsi poissa pelistä :(.

Ja sitten asiasta toiseen. Olen tässä miettinyt, että häiritseekö teitä rakkaat ystävät kun blogini on tällainen "sillisalaatti"?? Eli lähinnä mietityttää pitäisikö perustaa erillinen blogi noille käsitöille. Toisaalta tällainen sekasotkuhan minä olen - minkäs teet :D.

Toivottavasti teillä on uusi vuosi alkanut hyvin!

4 kommenttia:

 1. No kyllä tuolla tahdilla jo alkaa olkapäät temppuilemaankin. ja nyt kun pitäisi helpottaa niin jo mieleen tulee kaikenlaista, kuten blogin muka sillisalaatti. :)sitä sen minusta pitääkin olla, blogi huokuu täyttä elämää. Mitä siitä tulisi jos joka asia mitä sinäkin teet pitäisi lukea eri blogista..höh. Paasasi erityisoikeudella kummitäti ;)

  VastaaPoista
 2. No ei ole ihme tuolla vauhdilla...kutominen käy kans hartioille:)))
  Pidä vaan sillisalaattina blogisi, paljon kivempi lukea kaikki jutskat samasta paikasta:)))

  VastaaPoista
 3. No Merenkulkija sukat on sitten upeet. Mäki ajattelin seuraavaks tehä semmoset. Tosin mietin että jos ihan itelle, eikä ukolle.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset, pidetään sillisalaattina :).
  Teppana, pidän itsekin noista Merenkulkijasukista kovasti, kivat tehdä. Muuten noiden miesten sukkien kutominen on niiiiiin tylsää ;)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!