Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 27. helmikuuta 2012

Hiljaista on...

Vähän niinkuin huopatossutehtaalla. Lapset ovat yökyläilemässä kavereillaan ja mieskin ylitöissä. Minä hiiviskelin askartelupöydän ääreen kera kahden kissan ja yhden koiran. Vielä ei ole mitään kiinnostavaa näytettävää. Laiskuus vaivaa enkä jaksa siirtää kuvia kamerasta. Kortteja on syntynyt satunnaisesti, vaikka viime ajat onkin painottuneet enemmän tuonne neule/virkkaustöiden puolelle.

Tässä nyt kuitenkin yhdet vanhemmat huovutetut tumput. Rakastan tätä väriä yli kaiken. Nämä tumput päätyivät kuitenkin 12 v. poikani käyttöön, eli pitäisi vielä itsellekin tekaista tuollaiset.


Tässä postauksien välillä olen neulonut yhden boleron itselleni (en tykkää siitä sit kuitenkaan), huovuttanut useita tumppuja ja yhdet tossut jotka odottavat vielä koristeluja. Parhaillaan virkkailen jonkinlaista karvaista kaveria, saa nyt nähdä mikä siitä tulee - mutta ainakin siitä tulee aikas ISO.

Nyt palaan hetkeksi kortteilun pariin. Ihanan rentouttavaa hiihtolomaa niille jotka sellaista saavat viettää, muille muuten vaan mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!