Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Tässä tulee pikkuinen Niilo......

Tervehdys pitkästä aikaa. Olen ollut ilman tietokonetta ja ILMAN ASKARTELUTILAA monta päivää, joten siinä syy blogihiljaisuuteen. Askartelupöydän sain onneksi eilen paikoilleen ja tästä uudesta nurkasta saattaa tulla kuviakin myöhemmin. Katsotaan nyt mahtuuko tänne vielä sänky :).

No ihan ilman mitään käsillä näpertelyä en sentään ole ollut, kaikenlaista pientä olen tehnyt. Törmäsin Kirjapörssissä "Virkkaa amigurumi" -kirjaan ja koska hinta oli todella edullinen niin pakkohan tuo opus oli ostaa.


Edelleenkään en kykene noudattamaan ohjeita suoraan, mutta kirja oli ihan paikallaan, koska en todellakaan ole mikään kokenut virkkaaja.

Tälläinen pikkuinen Niilo nalle putkahti ilahduttamaan askartelupöytääni.


Ei mikään varsinainen mestariteos (mies kysyikin työn alkuvaiheessa että mitä ihmeen "piripäätä" värkkään ;D;D) mutta omasta mielestäni tämä on oikein söötti ja symppis kaveri. Poika ymmärsi äidin työtä vähän enemmän ja tilasi jo oman ötökkänsä...
Näihin saa kyllä kivasti kulutettua jämälankoja, joita tässä talossa riittää. Vähän kyllä mietityttää että PITÄÄKÖ MINUN TÄHÄNkin SEOTA, koukuttaa meinaan kivasti. Olisi mukavaa tilata vähän nallen turvasilmiä ja kuonoja varalle jos tällaisia tekisi lisää.......

Mukavaa keskiviikkoa Sinulle!

5 kommenttia:

  1. Juku että voi olla söpö nalle!!! Onnea uudelle työtilalle =)

    VastaaPoista
  2. Tosi suloinen nallukka!Ei onnistuisi minulta tuollaisen teko..

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana nalle! Kelpais minullekkin tuollainen söpöliini askartelunurkkausta koristamaan. :)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!