Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Yhtä juhlaa...

Tänään vietimme tyttäremme rippijuhlia. Sää oli kaikista ennusteista poiketen aivan upean helteinen. Isot kiitokset vielä kaikille ihanille vieraille. Samalla äitini vietti syntymäpäivää ja haluan toivottaa tätäkin kautta hänelle Paljon Onnea ja suuret kiitokset kaikesta - olet ihan korvaamaton!!

Tämä viikko on ollut yhtä "hulabaloota" ja hommia on ollut enemmän kuin tarpeeksi. Näin tyttären rippikorttikin valmistui viime yönä (huom. lapsi kuitenkin SAI KORTIN!!!). Kuva on kortin sisäsivuilla, joten tämä on aukkokortti. Runoilua sitten takakannessa. Tytär pitää ruskean sävyistä, joten sen mukaan värimaailma. Koristeeksi laitoin ruusuja, koska tyttären lempikukkia eli aurinkukkia en valitettavasti omista (paitsi maljakossa :))


Ihana lapsukainen on tietysti tyttäreni joskus hyvin hyvin kauan aikaa sitten. Itsestä tuntuu että tuon kuvan ottamisesta on vain hetki....ja yllättäen vietämmekin todella upean ja fiksun nuoren naisen rippijuhlia. Mihin aika katoaa???

Ensimmäinen lomaviikkoni meni siis vauhdikkaissa merkeissä. Mutta loput lomastani (vähän yli viikko) vietän meidän Kalle-kissamme tapaan HYVIN RENNOSTI. Mökille rentoutumaan ja no, ehkä vähän marjastamaan... ihanaa.
Lempeän leppoisaa kesäiltaa kaikille!

4 kommenttia:

 1. Voi kun kaunis kortti!!! Ihanasti koristettu ja voi että tuo kisu on niin söpö^^

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava kortti ja täältäkin paljon onnea nuorelle neidolle. Aika rientää hurjaa vauhtia.

  VastaaPoista
 3. Kauniin kortin olet kaikesta kiireestä huolimatta ehtinyt tekemään!!Kiva idea tuo lapsuuskuva.
  Meillä oli pojan rippijuhlat jo alkukesästä ja tiedän millaista hulabaloota oli ennen juhlia.Minä sanoinkin juhlien jälkeen,että onneks on vaan yhdet rippijuhlat per lapsi!Mutta ihanaahan se toki oli juhlia sukulaisten ja ystävien kanssa rakasta lastaan:)
  Aivan hurmaava tuo teidän kissa-herra!!Niin komea turkki!!
  Mukavia hellepäiviä ja kesänjatkoja sinnepäin!!

  VastaaPoista
 4. Yhdyn täysin edellisiin kommentteihin :) Todella kaunis kortti ja kisukin on niin ihana!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!