Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Yllätys, yllätys: Rippikutsuja

Ihanan aurinkoista sunnuntaita kaikille!

Tänään näytille muutamia rippikutsuja. Samalla idealla tein muutkin. Kutsuja piti tehdä aika monta, joten oli pakko turvautua inhoamaani sarjatuotantoon. Toki kahta identtistä korttia en tehnyt nytkään, mutta pienillä muutoksilla samasta ideasta kaikki. Kait näillä yksiin rippijuhliin vieraat saadaan?!!?!?




Kutsuja puuttuu vielä, kaikki osat kyllä valmiina, mutta odottavat innokasta teippaajaa... Tämä upean aurinkoinen päivä on kulunut kuitenkin terassia pestessä ja muissa pihahommissa. Lisäksi meillä sisätiloissa tehdään "pientä pintaremonttia", maalausta ja sen sellaista. Mitään vapaa-ajan ongelmia ei siis ole tiedossa jatkossakaan. Maanantaina sitten loput kutsut valmiiksi ja toivottavasti postiin...

Loppuun vielä "otos" meidän omasta Wagnerista jonka sain kummitädiltäni talvella. Possu ei selvästikään ole pitänyt hyvää huolta kukasta, sen verran kärsineeltä tuo näyttää  (kröhöm, täytynee pistää se vaihtoon, siis kukka ei possu). Mutta muuten tämä on oikein kiltti ja mukava kaveri.



Heippa hetkeksi

terveisin  Kati

7 kommenttia:

  1. Kauniit ja tyylikkäät kutsukortit olet tehnyt. Tuo Wagner taitaa olla sellainen hälläväliä tyyppi, ettei tuo kukkien hoito oikein muistu mieleen. Samaa on ollut havaittavissa hänen serkuillaankin :) Kaipaa nääs vaihtelua=D

    VastaaPoista
  2. Nämähän ovat tosi hienot kutsut:)) Nyt sitten vaan h-hetkeä odottamaan. Naurattaa nuo pienet pintaremontit---just olen tullut rippijuhlista niin sielläkin isäntä oli tehnyt terassille uuden lattian!!!

    VastaaPoista
  3. Tiitsa: Ei oo joo sikoihin luottaminen mikä kukkien hoitoon tulee, vaan totta on että vaihtelu virkistää.
    Hilkka: tulevat juhlat ovat hyvä (teko)syy pienelle pintaremontille ja ehkäpä "joku" laittaisi edellisistä remonteista jääneet listatkin paikoilleen ;D;D. Kaikenlaista puuhaa riittää ennen juhlia, ja meillä tuo rippilapsi haluaa vielä ÄIDIN tekemät mansikkamoussekakut + lohikatkarapuhyytelökakut.... ja äippähän tekee. En vaan tiedä mistä saan lainaksi ISON jääkaapin kaikelle hyydytettävällä/säilytettävälle.

    VastaaPoista
  4. ai, että onkin upeita kortteja!

    VastaaPoista
  5. Tosi upeat kutsut olet tehnyt! Houkutteletvan näköiset. 8)

    VastaaPoista
  6. Todella upeita kutsukortteja olet tehnyt!

    VastaaPoista
  7. Todella kauniit kutsut olet tehnyt! Itse tein tyttärelle ihan simppelit ja yksinkertaiset kutsut, joista kuvia blogissani tuonnempana, kun saan vielä kukat (tilauksessa...) niihin paikoilleen.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!