Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Jouluaskartelujen aloitus

Sateista ja harmaata, ainakin täällä päin. Näin ollen askartelupöytä kutsuu.

Kokeilin vähän erilaista korttia. Tästä tuli aika iso, eli leveys on 13 cm ja korkeus 18 cm. Samalla tyylillä tehdään mm. tealightkortit, mutta tässä muunnos samasta ideasta. Ihan tällaista versiota en ole aiemmin nähnyt ja idea onkin vapaasti kopioitavissa ;D. Olisi kiva nähdä jos teette tällaisia, tämä kun on esikoisversio, niin kehitettävää löytyy vielä runsaasti.


Kortin sisäpuolelta löytyy paikka tagille.  Toisella sivulla sitten taskuja. Noihin taskuihin menee kumpaakin ainakin 5 pussia teetä ja tuohon pitkulaiseen laitoin ruokosokerista valmistetun kidetikun, jolla voi sitten makeuttaa juomansa.

Kokonaisuus on tehty sillä ajatuksella, että jos kortin saaja haluaa kierrättää kortin, on uusi tagi helppo tehdä ja sisältöäkin voi helposti muutta. Noihin taskuihin voi laittaa esim. karkkirasiat ja pidempään suklaapatukan tms.


Tässä vielä vähän kuvaa noista sokeritikuista. Ruskeat ovat siit ruokosokerista, valkeat tavallisesta. Todella kauniita!. Nämä sokeritikut löysin Vääksyn reissulla Hippaheikki & Hillariina nimisestä aivan ihastuttavasta liikkeestä. Kannattaa käydä, suosittelen.


Minulla temppuili kone eilen aivan valtavasti, ja blogitaustan kanssa oli ongelmia. Näin vaihdoin blogiin uuden taustan. Toivotaan, että nyt toimii.

6 kommenttia:

 1. Hieno idea ja toteutus. Kyllä sinä sitten osaat.
  Uusi pohja on hieno ja toivottavasti toimii, paitsi bannerikuvan latautuminen kesti kauan. Useamman minuutin.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana idea, ja tosi upea toteutus! Täydellinen joululahja vaikkapa työkaverille. Millä mitoilla teit nuo laatikot?

  VastaaPoista
 3. Teepussitaskuissa korkeus n. 5 cm, leveys 6 cm ja syvyyttä vajaa 3 cm. Sokeritikulle tasku oli jotain 8 cm korkea ja 4 cm leveä, syvyys vajaa 3 cm. En ole vielä edes ottanut tarkkoja mittoja kun tämä oli tällainen testikappale.
  Kortissahan oli leveys 13 cm, syvyys 3 cm ja korkeus 18 cm.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kortti ja nuo "teetaskut" on kyllä mahtava idea!

  VastaaPoista
 5. Moikka, aivan hurmaava kortti! Luulen, että blogipohja-ongelmasi johtuu Leelousta, ei sinun koneestasi -minunkaan Leelou-pohjani ei ole toiminut kunnolla moneen päivään ja aionkin tänään vaihtaa heiltä pois. Korttisi idea on kyllä mahtava ja juuri sopiva pikkulahja kaverille! Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihastuttava kortti ja mahtava idea!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!