Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Pieni muistaminen

Taas tuli hetki, jolloin halusin kiittää erästä henkilöä. Kun kiitoksen kohteena on nainen niin suklaahan on sinänsä jo ihan täydellinen valinta, mutta tällä kertaa tein myös tällaiset kuoret kolmen suklaalevyn paketille. Kääreiden sisällä Fazerin sinistä, taloussuklaata sekä Fazerin tummaa suklaata, nam. Eiköhän noilla lähde makeannälkä hetkeksi ja ainahan "ylimääräiset" voi käyttää vaikka leipomalla esim. työkavereille jotain kivaa... (vinks, vinks ;))
Nämä kääreet tempaisin ihan omasta päästä ja yritän nyt vähän valaista mitä tein.
Leikkasin 26,5 cm  x 22,5 cm (leveyttä en ihan tarkalleen muista, mutta suklaalevystähän sen saa tarkistettua) palasen valkoista kartonkia. Nuuttaukset Hougie Boardilla 3,5 cm - 12,5 cm - 16 cm - 25 cm ja näin tuli sopiva kotelo kolmelle suklaalevylle. Paaaaljon musteiden tuputtelua, ruusut Seredipityn leimoilla reunoihin, musteena käytin tässä Distressin Vintage Photoa. Vähän tuollaista vintage-henkistä paperia, muutama ruusu ja pitsiä lisukkeena. Tekstin kirjoitin tietokoneella, tulostin Fabrianolle ja stanssasin Spellbindersin stanssilla.

Tätä oli todella mukavaa tehdä. Jouluksi näitä täytyy tehdä ehdottomasti lisää vähän eri väreissä ja tunnelmissa. Jos olette tehneet tai teette vastaavia pieniä muistamisia niin vinkatkaa ihmeessä, olisi tosi kiva nähdä minkälaisia ihanuuksia löytyy!

1 kommentti:

  1. Kaunis muistaminen. Äh, oisin just tarvinnut jotain tuollaista;)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!