Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

lauantai 13. lokakuuta 2012

Uusien stanssien testausta ja kortti

Postista tupsahti perjantaina tilaamani Spellbindersin Poinsettia -stanssit ja pakkohan niitä oli päästä kokeilemaan. Tämä päivä siis yhtä Cuttis savuten veivailin kukkia ja täytyy sanoa, että oikein mukavasti silppulaatikon sisältö sai kyytiä. Ensi kokeilulla olen oikein tyytyväinen stansseihin. Leikkaavat oikein hyvin ja mielessäni on jo lukuisia erilaisia kukkia, mitä näillä voi tehdä.


Tässä muutama valmistunut  näytille. Kukat siis stanssattu ja punaiset myös kohokuvioitu. Mustetta tietysti kaikissa enemmän tai vähemmän. Näissä kaikissa kukissa taivuttelin noita lehtiä alaspäin. Stanssalin kukkia tosi paljon, joten eri variaatioita tulee varmasti näkymään lähiaikoina. Täytyy kokeilla myös vähän "rutisteltuja" kukkasia, vettä ja musteita, tekstileimoja yms. yms. Näitä voisi laittaa vaikka kranssiin.....


 Pidän näistä joulutähdistä ihan hirmusti!
Pikaisena kokeiluna tällainen joulukortti. Kuvat eivät valitettavasti tee kortille oikeutta. Kukka on ns. upotettuna kehyksiin, eli 3D-tarrat pääsivät taas käyttöön. Valkoinen kartonki kohokuvioitu Sizzixin kohokuviointikansiolla. Tähän en halunnut muuten koristeita.
Sivukuva on surkea, mutta siitä näkyy ehkä paremmin mistä tässä on kyse.Toi se posti vähän muutakin kun nuo stanssit (yllätys, yllätys). Uusia leimojakin pitäisi päästä testaamaan, mutta saa nähdä riittääkö viikonloppu siihen, että saisin jotain valmistakin aikaiseksi. Aika paljon aikaa vievät edelleen nuo neulomukset.

Hyvää viikonloppua!!

4 kommenttia:

 1. no ohhoh mitä kukkia. Ihana stanssi. Mistä tilasit ja käyköhän sizzixiin...? siis ihania kukkia.Ja tuo kortti on mielettömän hieno. EI tarvitse mitään koristeita enää. Wau!!!

  VastaaPoista
 2. Tilasin stanssin Paperinauhasta. On sellai ihan normi metallinen ohut stanssi (Spellbinders),eli jos vastaavat ohuet stanssit käy, niin sit tämäkin.
  Mä olen aika täpinöissäni tästä. Nyt saa kauniita kukkasia paketteihin, kortteihin, kransseihin ja vaikka mihin. Ehkä tämä ratkaisee osin myös tuota valtaisaa paperijämäongelmaa.

  VastaaPoista
 3. Mielettömän kaunis joulutähti.

  VastaaPoista
 4. Todella kauniita kukkia saa tuolla, pitäisiköhän itsekin tilata..? :)
  Kiitos kun esittelit tämän! Kortti on kaunis eikä kaipaa mitään lisää!

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!