Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 29. heinäkuuta 2013

Juhlat on juhlittu

20.7. koitti viimeinen odotettu juhlapäivä. Kaikenlaista tuli väkerrettyä juhlia varten. Myös tällaisia silkkipaperihässäköitä (kaameita kuvia) Eivät kyllä jääneet näihin kippohin muuta kun kuvauksen ajaksi.


Ja lisää... Nämä "pörhötin" pyöreämmäksi ja ne laitettiin kattoon koristeiksi. Lisäksi tein pienempiä jotka tulivat pöytiin. Kaiken kaikkiaan noita pompomeja tuli tehtyä pitkälti toistakymmentä. Helppoja kun mitkä. Koristeet lahjoitin juhlapaikkaan myöhempää käyttöä varten. Juhlia varten tein myös ison viireistä muodostuneen tervetuloa toivotuksen, mutta se jäi kuvaamatta (harmittaa), toivotaan, että joku nappasi kuvan niin että saisin sen tänne myöhemmin.


 Alla oleva "taulu" on hyvä esimerkki siitä ettei kaikki aina suju ihan suunnitelmien mukaan. Laittelin juhlia edeltävänä päivänä kuvia minun ja mieheni yhteiseltä taipaleelta. Kuvat kiinnitin liimatipoilla ja osan vielä vähän tukevammin (kaksipuoleista teippiä en halunnut käyttää koska kuvat on tarkoitus vielä irrotella. Taulu on tosi iso, mutta siirto sujui hyvin. Illan mittaan kuvat päättivät kuitenkin tipahdella yksi kerrallaan alas..... onneksi me juhlijat setään  pysyimme tolpillamme.

Lisää juhlavärkkäyksiä myöhemmin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!