Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

perjantai 16. elokuuta 2013

Luovuus kadoksissa

En tiedä minne olen luovuuteeni kadottanut, mutta korttien teko ei vain suju nyt. . En  saa aikaiseksi mitään kivaa. Leimakuviakin vain pyörittelen, mutta kaikki ideat ovat kadonneet johonkin. Ihaillen katselen teidän muiden ihania tuotoksia, olette olleet ahkeria koko kesän ja silmä on levännyt teidän kätten töitä katsellessa, kiitokset siitä.

Aloitin uudessa todella mielenkiintoisessa ja haastavassa työssä heinäkuun alussa, joten liekö kaiken uuden omaksuminen vienyt luovuuteni tauolle?!?!? Toivotaan, että se löytää vielä tiensä takaisin.

Tässä kuitenkin näytille aika surkea yritelmä tehdä edes jonkinlainen kortti. Kaunista paperia,  sydän kakkupaperi ja rusetti, eipä ole kummoiset korttini ainekset, vaan tyytyväinen olen sikäli, että sain edes jotain aikaiseksi. Tästä ei voi mennä kuin ylöspäin :)Minulla on juuri alkanut ikävän oloinen syysflunssa, joten päivän kirjoitukset sen mukaisesti harmaat.... kyllä tämä tästä taas piristyy.... olen tunnetusti äärettömän huono ja kärsimätön potilas.


3 kommenttia:

  1. Onpas kaunis kukkapaperi. Kyllä se siitä taas lähtee, selaile vaikka haasteblogeja tai askartelulehtiä, varmasti joku idea tuntuu hyvältä! :)

    VastaaPoista
  2. Itse aloitin myös uudessa työssä alkuvuodesta, eikä askarteluinnostusta normaalilla tavalla ollut. Oli niin paljon uutta omaksuttavaa, että luovuus ei päässyt oikein kukkimaan. Että ota rauhassa, ja tee sitten kun inspiraatio iskee. Askartelusta pitäisi nauttia, eikä väkisin yrittää puurtaa. Itelläkin nyt ollut vähän taas hiljaiseloa sillä saralla. Silti ajatuksissa on tulevan askartelutapaamisen puuhaaminen, siellä aina saa ideoita ja on kiva tavata samanhenkisiä ihmisiä :)

    VastaaPoista
  3. Minä pidin yli 4 kuukauden mittaisen tauon blogista ja askartelusta. Tuntui oikein hyvältä. Harrastuksen ei pidä olla pakkopullaa. Kyllä luovuus ja tekemisen ilo palaavat. Tee jotain ihan muuta, unohda hetkeksi kortit ym. Ja kas tekemisen palaa luoksesi :)

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!