Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

torstai 3. joulukuuta 2015

Jouluisia kortteja, uusi leima ja uusien värien kokeilu + P*askarteluhaaste #302 - Lunta

Olin jo vakaasti päättänyt, että tänä vuonna jätän joulukorttien teon kokonaan. Viikonloppuinen käväisy Karisman Sinellissä muutti kuitenkin suunnitelmat täysin. Törmäsin siellä Stampendousin lintu leimaan ja mallikorttiin, jossa kuva oli leimattu kraftin värisellä paperilla. Tietysti päässä alkoi heti raksuttamaan, että en ole vielä testannut tyttäreni viime jouluna saamia Prismacoloreita lainkaan ja leimahan on aivan ihana. Kiitokset vielä Sinellin tytöille loistavasta ideasta!

Tänään olen sitten testaillut tuota uutta leimaa ja itselleni täysin outoja Prismacolor kyniä. Jo tässä vaiheessa voin sanoa ihastuneeni molempiin. Leimalla saa hyvin erilaisia lintuja aikaiseksi ja voi nuo värit on kyllä ihanat. Lopputulos värityksen suhteen voisi tietysti olla laadukkaampi jos perehtyisi kynien oikeaan käyttötapaan, mutta se joskus myöhemmin. Tässä näytille tämän päivän kokeiluja.


Joissain käytin marjoihin Glossya ja lumiainetta tehosteena.


Mutta eniten tein ilman tehosteita vain Prismacoloreita käyttäen ja näin myös pääosin jatkossa. Tuo lintu on itsessään niin kaunis, että haluan sen olevan pääosassa. Tämän takia myös kuviopaperit ja koristeet on jätetty kaappeihin. 

 Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla. 


 Tästä taisi tulla oma lemppari tuon punatulkun -tapaisen ohella.  Tässä vaiheessa lienee parasta sanoa, etten valitettavasti tiedä linnuista juurikaan mitään, eli näiden lintujen ulkonäkö ja väritys perustuu hämärään muistikuvaan ja ihan vaan vilkkaaseen mielikuvitukseen.
Itse pidän näistä kovasti! Nyt pääsin jälleen pitkästä aikaan värittämisen tunnelmaan ja nautin joka hetkestä. Etenkin kun tuo käsiongelma on pitänyt minut aivan liian kaukana kaikesta käsillä tekemisestä. Mutta ehkä täältä suosta taas joskus noustaan.

Kun p*askiksessa oli teemana lumi, ja onhan noita hippusia tuolla oksilla, niin pitkästä aikaa myös haasteeseen mukaan, jeee!!

Pakko löytää itsellenikin nuo värit, kun en kehtaa tyttären värejä kokonaan omia. Jos Sinä osaat suositella minulle jotain vastaavia värejä niin otan vinkkejä vastaan mielelläni. Tällä hetkellä noita Prismacoloreita ei taida settinä saada enää mistään. Toki taidan vielä ainakin yhdeltä kauppiaalta kysellä :)

6 kommenttia:

 1. Ihana joukko korteja.
  Itse tykkään noista prismacoloreista minusta ne on hyvät!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat kortit:-) Juuri tällä systeemillä ja noilla kynillä tein vuosi sitten muutaman kortin, nyt jo unohdin. Sinun väritykset ovat todella kauniit, mä kalpenen noiden rinnalla :-))))

  VastaaPoista
 3. Oi kuinka kauniita :) ihanat ja onnistuneet väritykset. :)

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka kauniita :) ihanat ja onnistuneet väritykset. :)

  VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!