Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 28. joulukuuta 2015

Suodatinpussikranssi

No olihan minunkin tätä pakko kokeilla tämän joulun "hittituotetta" eli suodatinpussikranssia. Taustalla perus styroxrengas (30 cm) ja suodatinpussit jotain halppiksia. Itse laitoin kolme suodatinpussia päällekkäin, eli yhteen kukkaan tuli kuusi kerrosta. Riitti oikein mainiosti. Ympyrät tein lasilla. Sitten nitojalla kiinni, leikkaus ja rutistelua. Kukat kiinnitin kuumaliimalla. Ripustinlenkin laitoin hyvissä ajois ja kukat peittävät sen hyvin.

Kun kaikki kukat oli paikoillaan leikkelin vielä isoja helmiheteitä ja kiinnittelin niitäkin sinne tänne kuumaliimalla. Lopputulos oli yllättävän kaunis ja nyt tämä kranssi koristaa olohuoneen harmaata seinää ja passaa siihen oikein hyvin. Kranssit eivät jääneet tähän yhteen, mutta kuvaukseen jäi vain tämä. Tarkoitus on tehdä vielä ruskeista pusseistakin yksi kranssi ja ehkä joku sekoitus.....

Tämä toimii oikein hyvin esim. joulukukan asemasta. Ja toisaalta lahjana muutoinkin, eihän tämä mitenkään erityisesti ole vain jouluun sopiva, kaunis sisustuksessa muulloinkin.


Mukavaa loppuvuotta!

2 kommenttia:

  1. Kaunis on kranssisi. Tosiaan se sopii seinälle muuloinkin kuin jouluna, on helpompi säilyttääkin ;) Mukavaa loppuvuotta.

    VastaaPoista
  2. Upea kranssi. Juu hyvin sopii sisustukseen eikä vain joulun koriste. Hyvää kuluvaa vuotta 2016 !

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!