Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

tiistai 2. helmikuuta 2016

Kurkkaus askarteluhuoneeseeni

Kun korttirintamalla on edelleen hiljaista, raotan komeron ovea ja paljastan minkälaisessa kopperossa askartelen. Olen tästä pienestä huoneesta äärettömän onnellinen. Tämän huoneen "laitto" on kesken ja kalusteet jotain vanhoja, mutta pikkuhiljaa rakentelen.

Täytyisi ottaa joskus kuvaa myös huoneesta makkariin päin. Ovesta vasemmalle löytyy korkea hyllykkö joka on myös kohtuullisen täynnä kädentaitoihin liittyviä juttuja. Oikealla on lipasto jonka päällä mm. cuttis.  Tuo liitutaulussa näkyvä taideteos on muuten tyttäremme näkemys pikkuveljestä, tehty monta vuotta sitten. En ole sitä raaskinut pyyhkiä pois, joten olkoot siinä ilahduttamassa minua. Itse asiassa tuo liitutaulu -systeemi peittää taakseen oven josta pääsisi takapihalle. Nyt se on levytetty umpeen.

Kuva on otettu makuuhuoneemme puolelta ja makkarin tämä seinä on täynnä kaappeja. Kun liukuovet avaa niin keskimmäisen oven takaa löytyykin hyllyjen sijaan tämä huone. Jos tämä ei olisi askartelukäytössä, tätä voisi käyttää hyvin pukeutumishuoneena tai jonain saunatupana.


Huoneeseen on  yllättäen eksynyt myös hitusen lankoja....  Tuosta lankalaatikoiden takaa näkyvästä ovesta on kulku kodinhoitohuoneeseen.


Minulle tämä huone on todella tärkeä. Vaikkea kortteja nyt juuri synny, niin muita käsitöitä kyllä senkin edestä. Välillä tuntuu, että aikaa on ihan liian vähän, kun olisi niin paljon kaikkea kivaa mitä voisi tehdä. Itselleni ei koskaan tule sellaista tilannetta, että tulisi tunne, ettei olisi mitään tekemistä :)

3 kommenttia:

  1. Sopivan kokoinen minusta. Kaikki siinä käden ulottuvilla. Tokihan sitä suurta askartelupöytää aina haikailee, mutta oisko sillä oikeasti muuta käyttöä kuin kerätä se lähes täyteen tavaraa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva huone. Minusta ei kans koskaan tunnu ettei olisi mitään tekemistä, päin vastoin aika ei riitä kaikkeen mitä haluais tehä. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!