Tämä blogi sisältää

Iloista paperiaskartelua

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kortti aika vanhalle

Sain sentään yhden kortin tehtyä, jihaa. Tämä kortti lähti eräälle teinille joka ihan yllättäen lähestyy aikuisuutta (miten nuo lapset kehtaakin...).

Tuo kissa on mielestäni edelleen mainio, etenkin näihin teinien kortteihin. Kuten huomaatte, tässä ei ole mitään ihmeellisiä kikkailuja.


Masentavaa korttihiljaisuuden lisäksi todeta, että lähes kaikki Promarker-tussini ovat tulossa tiensä päähän. Nyt täytyy vakavasti miettiä miten toimia ja mihin kyniin jatkossa sijoitan, jos sijoitan. Haluan uskoa, että korttirintamallakin vilkastuu jossain vaiheessa, vaikka tällä hetkellä aika menee enemmän muissa harrastuksissa. Kuitenkin rakastan edelleen tätäkin puuhailua.

Kerro ihmeessa oma suosituksesi lempparivärityskynistä/musteista tms. Itse en ole koskaan kokeillut esim. Distressin kyniä, eli niistäkin ottaisin mielelläni vastaan vinkkejä.

Aurinkoista kevään jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana. Hauska !
  Itse käytän copoceja, koska ne voi täyttää ja niihin saa vaihtokärjet. Mutta onhan tullut kaikkea uutta markkinoille. Vähän kiinnostaisi itseäni ne oliko ne Cameleoin liukuväritussit, harkinnassa siis. Mutta ennen käytin Pro Markereita itsekin. Ihanaa kevättä sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anitta. Ihanaa kevättä myös sinne.
   Minulla on Copiceja jonkin verran ja teen aika paljon sekatekniikalla jossa käytän distressin musteita, Inktensejä jne. Tusseista on vielä Spectrum Noir -kyniäkin, mutta niihin en tykästynyt. Iso osa tusseista tosiaan Promarkereita kun ei meidän kylältä muuta saa ;). Täytyykin kurkata noita liukuväritusseja, niistä en ole kuullutkaan. Copicit on kyllä ihania, mutta minulla tuntui kuluvan turhankin äkkiä ja täyttövärit pitäisi aina tilata, kun ei täältä mitään saa. Nyt täytyy miettiä ja tutkailla mitä kaikkea uutta ihanaa on tullut markkinoille

   Poista
 2. Oikein kiva kortti aika vanhalle....Kynistä puheen ollen, minulla on nuo Distressin kynät, ei ole minun juttu.Nyt olen ostanut Zigin clean color real brushit Heidin Korttipajasta, tykkään. Ovat vesiliukoiset, sekoittuvat hyvin toisiinsa:-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Katsoin juuri videoin noista Anittan mainitsemista liukuväritusseista ja ne kiinnostaisi kovasti, jos kokeilisi vaikka pienellä paketilla alkuunsa. Nuo clean colorit on aivan tuntemattomat. Täytyy vähän kurkkailla ;)

   Poista

Rakastan kommentteja, joten olen todella iloinen jos jätät viestin käynnistäsi. Olet lämpimästi tervetullut uudelleen.

Toivoo Kati

Kiitos vierailustasi!